Гремио подлива вода на Барселона

Шампионите от Копа Либертадорес се оплакват на ФИФА от каталунците

Гремио подлива вода на Барселона
Трансферен скандал с участието на Барселона се оформя, след като шампионите от турнира Копа Либертадорес - Гремио (Порто Алегре), се оплакаха от нерегламентирани контакти на каталунците с техния полузащитник Артур.
 
“21-годишният Артур е наясно с бъдещето си. Той иска да продължи кариерата си в Барселона”, пише каталунският вестник “Спорт”. Определящият фактор за това решение е философията на игра в клуба.
 
Но от Гремио обявиха, че обмислят варианта да се оплачат на ФИФА заради контакти на Барса с играча без тяхно знание и съгласие.
 
Представители на Барселона вече са се срещнали с мениджъра на футболиста Жорже Машадо, а на самия Артур са подарили фланелка на тима без име и без номер.
 
Няма яснота каква е била темата на разговора, но се предполага, че от Барселона са сондирали мнение при какви условия Артур би се съгласил да премине при тях.
 
От Гремио смятат подобни действия за нелоялни, още повече имайки предвид удължения съвсем наскоро договор на играча при фиксирана откупуваща клауза 50 милиона евро.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки