Божинов вариант за Парма

Валери флиртува с бившия си клуб

Божинов вариант за Парма
Вариантът Валери Божинов да облече за трети път фланелката на Парма пак е актуален, научи „България Днес“.
 
Засега нападателят не потвърждава официално тази информация и не отговаряше на мобилния си телефон. Едно от правилата при преговори по трансфер е публичните изявления да се правят при подписване на контракта.
 
Но винаги се промъква и неофициална информация. След раздялата на Валери с швейцарския Лозана, новините не бяха добри. Дори започваха да се носят слухове, че той може да спре с футбола. Но това явно не отговаря на истината.
 
„Има интерес към Валери, но не мога да издавам никакви подробности - коментира пред „България Днес“ вторият му баща Сашо Ангелов. - Едно е сигурно - той продължава с футбола.“
 
Самият Божинов също даде индикации, че не е безразличен към идеята да се завърне в Парма. В една от социалните мрежи Валери публикува поредица свои фотоси от мачове с екипа на „пармалатите“. Те се радват на голям интерес. От коментарите личи, че доста от феновете на италианския клуб са готови да приемат Божигол с отворени обятия.
 
В момента Парма води страховита битка за завръщане в елита. Клубът е на първо място във второто ниво на италианския футбол с 29 точки, но води само по голова разлика. Нападател с опит в италианското калчо със сигурност ще бъде от полза за всеки един от тези клубове.
 
За това няма да бъде изненада, ако Божинов заиграе отново в страната, от която тръгна неговата кариера. В момента българинът е в Белград и изчаква развитие на ситуацията около своя бъдещ отбор. Обсъждат се и резервни варианти, ако завръщането в Италия не се осъществи.
 
Валери минава през труден период, но е твърдо решен да се пребори за бъдещето си във футбола. В началото на октомври нападателят се раздели с Лозана, където отиде с големи очаквания. В крайна сметка Божигол напусна клуба само 3 месеца след като бе подписал договора.
 
Контрактът със седем кратния шампион на Швейцария бе уреден и с помощта на приятелката на Валери - Биляна Дол. Родителите на красивата брюнетка живеят в алпийската страна и тя беше повече от щастлива да бъде близо до тях. Това не продължи дълго, но Биляна остана до българина.
 
Сега тя е при него в Белград. През тази година нападателят преживя и друго футболно разочарование. Божинов се завърна в Европа на 30 юни, след неуспешен период в китайския втородивизионен „Мейджоу Хака“. За сметка на това той прибра близо милион евро за няколко мача с екипа на азиатците.

 

Магуайър отговори на критиките: В Юнайтед винаги има натиск

„Около нас винаги ще се шуми много“, заяви защитникът

Технологията на голлинията не е рентабилна, смята шефът на Ла Лига

Хавиер Тебас коментира "призрачния гол" на Барса в „Ел Класико“

Потвърдено: Холанд аут за Брайтън

Фодън и Стоунс се завръщат, съобщи Пеп

Рангник призна, че разговаря с Байерн Мюнхен

Селекционерът на Австрия не отрече и, че може да приеме офертата на баварците

Селекционерът на Белгия влезе в битката за треньор на Милан

Доменико Тедеско може да поеме "росонерите" след края на сезона

Чалханоглу: Това Скудето е отмъщението ми към Милан

Халфът не може да забрави отношението на феновете на "росонерите" след трансфера в градския съперник

Грубо: Фенове на Интер изгориха фланелка на Ибрахимович (ВИДЕО)

"Нерадзурите" празнуват Скудетото по странен начин

Мусиала се възхищавал на Меси

"Имитирах го", призна халфът на Байерн Мюнхен

Дъмфрис се надява да поднови договора с Интер

Нидерландецът иска да остане още дълго на "Меаца"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки