Петричев: Няма напрежение в Лудогорец

"Нищо лесно не ни чака", каза изпълнителният директор

Петричев: Няма напрежение в Лудогорец

 Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори пред Дарик радио преди двубоя с Хофенхайм от Лига Европа. 

 

"Хофенхайм е отбор, който има дълга скамейка. Едва ли зависят от един или двама футболисти. Лекичко е смешно да се смята, че победата ни е в кърпа вързана. Германският клуб е много амбициозен. Нищо лесно не ни чака", каза Петричев.

 

"Никога не е имало напрежение в Лудогорец по оста "футболисти-треньор. Клубът ни е с много ясно изградена структура и отговорности. Ръководството на Лудогорец работи с твърда ръка. Преди такива важни мачове няма как да е налично напрежение. Целта на всеки футболист е да се представи по възможно най-добрия начин. Видяхте, че не е като да не правим изходящи успешни трансфери. Тоест, стимул има. Напрежение между Марселиньо и Херо няма. Това е пълен абсурд. Марсело ни е помагал много през годините, дори за интеграцията на останалите бразилци", добави ръководителят.



"Съдийската тема не ми се коментира. Грешките на арбитрите са факт. Безспорен. Но когато непрекъснато се посочват те за основна причина за загуба или равенство, е най-малкото жалко. Борещите се за шестицата тимове трябва първо да видят собствените си грешки. Когато има нещо конкретно по трансферите - ще ви кажа", завърши Анчел Петричев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки