Челси изпусна Атлетико и първото място (ВИДЕО)

Двата тима сътвориха лудо второ полувреме

Челси изпусна Атлетико и първото място (ВИДЕО)

 Челси и Атлетико Мадрид завършиха наравно 1:1 в последния си мач от груповата фаза на Шампионска лига.

Срещата предложи скучно първо полувреме, но през втората част двата тима се хвърлиха да търсят победата. Равенството остави Челси на втората позиция в групата за сметка на Рома. Двата тима завършиха с равни точки - по 11, но директните сблъсъци пратиха "вълците" на върха.
 
В 49-та минута Кристенсен стреля с глава от непосредствена близост, но Облак спаси. В следващата атака и Азар пробва късмета си, след като финтира няколко защитници, но би в аут.
 
В 53-та минута Фелипе Луис стреля отдалеч и топката се удари в гредата. При добавката Коке отправи удар с глава, но Куртоа спаси.
 
В  56-та минута обаче Атлетико поведе. След центриране от корнер Торес отклони с глава и на далечната греда Саул Нигес вкара с глава.
 
В 67-та минута Кристенсен изпусна на празна врата. Той получи остро центриране, но отправи неточен удар с глава.
 
В 75-та минута Челси заслужено изравни след непрестанния натиск. Стефан Савич си отбеляза автогол след остро центриране на Еден Азар. В следващата атака Мората можеше да направи обрата пълен, но негов удар беше спасен.
 
В 83-та минута Азар пак създаде нещо специално. Той проби отляво и подаде перфектно към Вилиан. От перфектна позиция бразилецът прати топката в аут.
 
 
В другата среща от тази група Рома победи Карабах като гост с 1:0, за да си осигури първото място. Единственото попадение вкара Диего Пероти в 53-та минута.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки