Юнайтед обърна ЦСКА за две минути и спечели група "А" (ВИДЕО)

Базел също продължава към елиминациите след бой над Бенфика

Юнайтед обърна ЦСКА за две минути и спечели група "А" (ВИДЕО)

Манчестър Юнайтед обърна с 2:1 ЦСКА Москва на "Олд Трафорд" и спечели първото място в Група "А" на Шампионската лига.

 

Московчани дръпнаха в резултата с гл а Дзагоев в добавеното време на първото полувреме. След почивката обаче "червените дяволи" се развихриха и с попадения на Лукаку и Рашфорд взеха победата.
 
ЦСКА ще продължи напролет в Лига Европа, след акто Базел удари Бенфика с 2:0 в Лисабон и си гарантира втората позиция. 
За гостите от Москва не игра Георги Миланов, който лекува контузия.
 
Юнайтед имаше тотално превъзходство в мача и малко нелогично гостите първи стигнаха до попадение. В заключителните секунди на първото полувреме Фернандес проби отдясно и намери Чалов, който стреля, но топката рикошира в гърба на Дзагоев и влетя в мрежата на домакините за 0:1. Голмайсторът беше в засада, но в същото Дейли Блинд се намираше зад аутлинията и така попадението правилно бе зачетено.
 
Натискът на Юнайтед продължи и след почивката. Акинфеев последователно спаси удари на Рашфорд и Смолинг. Все пак в 65-ата минута Погба центрира към Лукаку, който се пребори с Васин и опъна мрежата за 1:1.
 
Още в следващата си атака "червените дяволи" стигнаха до пълен обрат. Мата центрира и след рикошет топката попадна в Рашфорд, който направи 2:1. 
 
 
Мохамед Елиунуси (5) и Димитри Оберлин (65) се разписаха за Базел, който с успеха 2:0 като гост на Бенфика също продължава към елиминациите, заемайки второто място в групата. Португалците пък регистрираха едно от най-срамните си участия в Шампионската лига, след като завършиха с 0 точки.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки