Друже Бруно, овде не е Тетово, тук е Пловдив, Локомотив Пловдив

Едуард Ераносян играеше по същата схема и направи Локомотив шампион

Друже Бруно, овде не е Тетово, тук е Пловдив, Локомотив Пловдив
Странна птица е треньорът на Локомотив Бруно Акрапович. При него черно-белите записаха невиждан в историята им антирекорд.
 
За пет мача само два гола. И две точки, но това общността го е преживявала. И то успешно. Вече идват малко в повече обаче оправданията на Акрапович с калпавата селекция, с лошата физическа подготовка, липсата на тактическа грамотност. Тези сме ги виждали и ги знаем отлично от други специалисти, които са идвали от страните от бивша Югославия. Сви са най боле, али су немали шанса.
 
Със сигурност Акрапович има право за селекцията, но тя е такава, тъй като през лятото нямаше пукнат лев и останаха тези, които не ги искаха другаде. Плюс прогоненият по гнусен и ченгеджийски начин от Крушарски и кликата му Мартин Камбуров. А после Крушарски спусна и един арабин за централен нападател, който за 2 месеца веднъж не би в противниковата врата, камо ли да вкара гол.
 
Плюс още един арабин, който при нормален отбор спокойно би се радвал на студентките от ВСИ в някое от заведенията срещу общежитията, вместо да е на стадиона и то по екип.
 
Друже Бруно, със същите тези футболисти предшественикът ти Войн Войнов и екипът му спечелиха 20 точки, успяха да направят равен на шампиона Лудогорец в Разград и с Левски у дома. Разумеш? И ти оставиха наследство, за да не си сега и под Бистрица.
 
Друже Бруно, никой не ти е виновен, че точно преди мача с Верея изгони или мушмороците те накараха да изгониш трима офанзивни играчи. Да го направиш два кръга преди края на полусезона си е просто глупост, с която бяха загубени две точки. Дано не са фатални за Локомотив напролет. С теб или без теб.
 
Жалко за теб, ако са те подхлъзнали да махнеш Серджо, Мартинович и Кики точно преди двубоя с Верея, който трябваше да вземеш на всяка цена. Това ще го разбереш впоследствие, когато същите ти намажат ските, а ти ще си останал неразбрания чудак, който дойде на Лаута и се почувства футболен мисионер с прокламирана от теб схема 3-5-2, по която играели и Ювентус.
 
Друже Бруно, хочем само да ти кажем, че в не толкова далечния сезон 2003 - 2004 г.г. един твой велик предшественик на име Едуард Ераносян играеше по същата схема. И направи Локомотив шампион, а след това с нея измъчи бронзовия медалист в Англия Болтън. Та, да си знаеш, че и тук поразбираме малко от футбол, ако и това сега да го откриват лакейченцата ти (надяваме се не платени).
 
Най-лошо впечатление, друже Бруно обаче направи изказването ти, че си доволен от отбора в мача с Верея. Ово е срам, друже Бруно. Да стигнеш само до точка на Лаута срещу тим от Кольо Ганчево и то благодарение на незачетен кристално чист гол, и съмнителна дузпа, е нещо, което няма как да се приеме от черно-бялата общност. И не я прави на будала.
 
Хикс с Верея у дома може да зарадва Плочник (Три водици), Зрински Мостар или някой аматьорски тим на Тетово. 
 
Али овде не е Тетово, друже Бруно! Тук е Пловдив. Локомотив Пловдив.
 
Сречан Божич! И успех!

 

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

Локо Пд пусна билетите за Етър

Двубоят е в петък

Крушарски е категоричен: Томаш остава начело на Локо (Пловдив)

Босът на "смърфовете" прие спокойно загубата от Крумовград

Крушарски след резила: Вадим поуки да се променяме!

"Динко Хоркаш ще седи на пейката, щом не иска да преподпише", запъна се босът на Локо (Пловдив)

Томаш обяви групата на Локо (Пловдив) за мача с Арда

Вижте и кои са избраните футболисти за мача

Бивш футболист на Локо (Пловдив) подсили шампиона на Бахрейн

Лукас Салинас вече е ново попълнение на Ал Халдия

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

ОФИЦИАЛНО: Локо Пд представи бивш играч на ЦСКА

Баи е четвъртият нов на "Лаута" тази зима

Локо (Пловдив) надделя над дубъла си в учебна игра

"Смърфовете" изпробваха играчи на проби в този тест

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки