Щастливият Дяков: Съдбата си знае работата, показахме дух и самочувствие

„Нашите фенове се чуваха повече от тези на Хофенхайм”, каза капитанът на Лудогорец

Щастливият Дяков: Съдбата си знае работата, показахме дух и самочувствие

„Нашият отбор показа, че има дух и самочувствие. С оглед на всичките мачове, според мен заслужено продължаваме напред!”

Това заяви умореният, но радостен капитан на Лудогорец, след като тимът се класира за директните елиминации на Лига Европа. Светослав Дяков изказа специални благодарности към феновете за подкрепата им при визитата на Хофенхайм.

Макар и с човек по-малко, българският шампион взе точка след 1:1 и благодарение на нея се нареди на второто място в група С, изпреварвайки турския Истанбул ББ.

„Първото полувреме съперниците ни имаха само един удар и вкараха гол. Затова след почивката трябваше да поемем повече риск и това се оправда. Много сме щастливи от успеха, защото Хофенхайм е един много силен отбор. Съдбата си знае работата, но е важно да имаш и качества, защото късметът не може да те покрива постоянно”, посочи Дяков, а после бе запитан кой отбор си пожелава за съперник в следващата фаза.

„Не си пожелавам никой отбор, но всеки си мечтае за сблъсък с някои от грандовете на Европа. Искам специално да благодаря на хората, дошли да ни подкрепят тук - страхотна атмосфера, нашите фенове се чуваха повече от домакинските.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки