Станимир Стоилов: Ще се борим за победа, въпросът е да покажем силните си страни

„Не очаквам изненади от съперника, очаквам тази вдъхновена игра, която показваха и в предишните мачове. Те значително за подобрили организацията в играта си, явно присъствието на Трапатони оказва положително влияние”, каза националният селекционер Станимир Стоилов на заминаване за Ирландия

Станимир Стоилов: Ще се борим за победа, въпросът е да покажем силните си страни

Националният селекционер на България Станимир Стоилов заяви пред медиите при заминаването на отбора за Дъблин, че е почти наясно със състава на който ще разчита за утрешния мач, но все още се чуди кой да започне в линията на отбраната. Той допълни, че България ще се бори за победа на всяка цена в предстоящия двубой, предаде репортер на Novsport.com.

"Надявам се момчетата да играят така, както подобава на един национален отбор и да се представят добре. Имахме много проблеми с контузии, но се надявам това да не се отрази по време на мача. Това, което все още не е решено от стартовия състав е кой ще започне в центъра на защитата, но ще видим на място. Имахме доста проблеми с контузии в нападение, но се надявам тези които съм избрал за заместници на контузените да се справят добре. Ирландия не са типичен представител на бившия британски футбол, защото вече футболът на острова се е поизчистил", заяви Стоилов.

Само Живко Миланов все още има някакви оплаквания, но Станимир Стоилов се надява за мача всичко да е наред.

„Не очаквам изненади от съперника, очаквам тази вдъхновена игра, която показваха и в предишните мачове. Те значително за подобрили организацията в играта си, явно присъствието на Трапатони оказва положително влияние”, добави националният селекционер.

„Почти не се интересувам от проблемите на противника, интересувам се от това да разузнаем тяхната игра, да настроим нашата игра най-вече. Гледали сме всички мачове и отборът ни е запознат със силните страни на Ирландия, но въпросът е ние да покажем нашите силни страни”, оптимистично завърши Мъри.


Интервюто със Станимир Стоилов можете да видите ТУК

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки