Дунав ще гони успех срещу Локо Пд в лошо настроение

Орачев притеснен от многото контузени

Дунав ще гони успех срещу Локо Пд в лошо настроение
„Намираме се в лошо настроение и разклатено самочувствие след две поредни загуби, но те бяха срещу два от лидерите в Първа лига.
 
Надявам се срещу Локомотив (Пловдив) да намерим сили, настроение и самочувствие  и да покажем най-доброто, с което разполагаме, за да спечелим мача, който е много важен за нас”.
 
Това заяви треньорът на Дунав Малин Орачев преди срещата на „драконите” с Локомотив Пд от 20-ия кръг на Първа лига. Двубоят ще е на 10 декември от 13:00 ч. на градския стадион в Русе. 
 
„В неделя излизаме да покажем най-доброто от себе си и съм сигурен, че ще победим”, коментира един от основните играчи на русенци Юлиан Ненов.
 
За мача срещу „железничарите” Орачев няма да може да разчита на Бирсент Карагарен, който е със счупена ключица. Освен това с контузии са Красимир Станоев, който се очаква да започне пълноценни тренировки едва след Нова година, както и Преслав Петров. Христофор Хубчев пък е болен.
 
„За сметка на това ще дадем шанс на други момчета да покажат, че заслужават да са в основния отбор”, коментира още треньорът. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки