Септември прекъсна черна серия и разклати стола на Луканов (ВИДЕО+СНИМКИ)

Мартин Тошев за втори път през сезона наниза два на Черно море

Септември прекъсна черна серия и разклати стола на Луканов (ВИДЕО+СНИМКИ)
Септември прекъсна серията си от четири мача без победа, като се наложи с 2:1 срещу Черно море на "Васил Левски" в мач от 20-ия кръг на Първа лига. Поражението може да коства работата на треньора на гостите Емануел Луканов. Тимът му не е печелил от 19 ноември, когато се наложи с 1:0 срещу Дунав. В следващите вече четири срещи "моряците" имат три поражения и равен. 
 
Два гола за успеха на столичани отбеляза Мартин Тошев. На нападателя му върви срещу този съперник. Той се разписа два пъти и при успеха с 4:1 във Варна по-рано през сезона.
 
 
Марек Кузма можеше да открие резултата още в 5-ата минута. Нападателят на Черно море получи пас от Георги Илиев зад защитата на домакините. Засада нямаше, но реферът наду свирката, за игра с ръка при овладяването на топката.
 
Септември отговори с отличен пробив на Гади, който подаде към Мртин Тошев в наказателното поле на гостите. Юношата на ЦСКА обаче се размина с топката.
 
След четвърт час игра опасна атака на "моряците" завърши с удар на Антон Огнянов, който обаче не затрудни вратаря на столичани Янко Георгиев.
 
 
В 28-ата минута Черно море пропусна най-чистото положение в мача до момента. Антон Огнянов подаде към Старокин който отблизо отправи удар с пета. Янко Георгиев първоначално изпусна топката, но в последствие успя да я захлупи на голлинията.
 
За разлика от съперника, Септември се възползва от първата отворила им се възможност в мача. След грешка на Мариян Огнянов, Иван Тилев пусна топката към Мартин Тошев, който се озова очи в очи с вратаря, излъга го и се разписа за 1:0. 
 
В заключителните секунди на първата част, опасен изстрел на Тошев от въздуха мина над вратата.
 
 
В 51-ата минута капитанът Георги Илиев върна Черно море в мача. Той се разписа за 1:1 с удар извън наказателното поле.
 
Много скоро след това домакините можеха отново да излязат напред в резултата. Илиан Хасани обаче изчисти от голлнията последователни удари на Тошев и Борис Галчев.
 
Това се случи в 67-ата минута, когато Иван Тилев центрира към непокрития Мартин Тошев, който с глава простреля Емил Михайлов - 2:1. 
 
 
В 78-ата минута силен изстрел на Галчев от фаул беше спасен от Михайлов. Шест минути преди края Георгиев изпусна топката, но ударът на Георги Илиев срещна тялото му и вратарят улови топката от втори опит. В 90-ата мин. Тилев шутира от границата на пеналта, то топката не намери целта, след като Михайлов плонжира и я извади в корнер.
 
Септември се изравни по точки с осмия Славия - по 23. Черно море е на 7-а позиция само с две повече.
 
 
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
 
СЕПТЕМВРИ: 21. Янко Георгиев, 24. Богомил Дяков, 8. Борис Галчев, 15. Васил Добрев, 22. Георги Стоичков, 7. Иван Тилев, 19. Крис Гади, 9. Мартин Тошев, 3. Патрик Весели, 5. Петър Генчев, 14. Янко Сандански;
Треньор Николай Митов
 
ЧЕРНО МОРЕ: 33. Емил Михайлов, 5. Стефан Станчев, 6. Александър Цветков, 15. Александър Александров, 21. Георги Илиев, 22. Мариян Огнянов, 23. илиас Хасани, 66. Орлин Старокин, 73. Ондрей Сукуп, 81. Антон Огнянов, 29. Марек Кузма;
Треньор Емануел Луканов
Илиан Илиев: Най-важното е, че не получихме гол от Пирин

"Липсваше ни последния удар, за да победим", каза треньорът на Черно море

Храбър Пирин спря и Черно море (ВИДЕО)

"Моряците" с претенции за червен картон

ЕУФОРИЯ НА "ТИЧА": Мощен Черно море преби Левски с 3:1 (ВИДЕО)

"Моряците" отново са втори

Допълнителни мерки за сигурност на "Тича" за Левски

От Черно море обявиха важна информация

Три дни почивка за футболистите на Черно море

Играчите получиха отлични новини от треньорския щаб

Илиан Илиев: Просто нямаме потенциала да станем шампиони

"Загубата е разочароваща", обяви той

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Илиан Илиев:  Дано трети път не се спънем в един и същи камък

Треньорът на Черно море говори след успеха над ЦСКА

Героят за Черно море Живко Атанасов: Винаги вкарвам значими голове

Той не показа липса на самочувствие след попадението си срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки