Роналдо: Аз съм най-добрият футболист в историята!

"Бях тъжен и ядосан, когато Меси спечели четири пъти поред "Златната топка"

Роналдо: Аз съм най-добрият футболист в историята!

Аз съм най-добрият футболист в историята. И в добрите, и в лошите ми моменти, обяви със самочувствие Кристиано Роналдо, след като за пети път спечели "Златната топка". Звездата на Реал (Мадрид) даде изключително любопитно интервю за "Франс футбол" - изданието, което връчва най-престижната индивидуална футболна награда. 

 

"Уважавам избора на всеки, но никога не съм виждал някого, който да е по-добър от мен. Винаги съм го мислел. Няма футболист, който да прави нещата, които аз мога. Няма по-завършен играч от мен", категоричен е португалецът. 
 
"Играя добре и с двата крака, бърз съм, силен, добър съм в играта с глава, вкарвам голове, правя асистенции. Има хора, които предпочитат Неймар или Меси. Аз обаче ще ви кажа, че няма по-завършен от мен. Никой не е печелил толкова индивидуални трофеи, колкото имам аз. И не говоря само за "Златната топка". Това казва достатъчно. Това не е само резултат от работата ми във фитнеса, както някои си мислят. Това е комбинация от много неща", продължи Роналдо. 
 
"Легенди като Флойд Мейуедър и Леброн Джеймс не са достигнали до тяхното перфектно ниво само с късмет. Има много други фактори. За да бъдеш на върха и да останеш там, трябва да имаш повече талант от останалите", подчерта нападателят. 
 
"Спечелих "Златната топка" преди Меси, след това той ми я отне и я спечели четири пъти поред. Няма да крия от вас, че бях тъжен и ядосан. Ходех на церемониите и не печелех нищо. От тази гледна точка бях дори демотивиран. Нямах желание да присъствам. Нямах интерес да бъда там само заради снимката. След това малко по малко, благодарение на близките ми, си казах, че в живота има начало и край. И във футбола се броят успехите в края, не в началото. Имах търпение и след това спечелих още четири "Златни топки", каза още Роналдо.
Неймар говори с Лапорта за завръщане в Барселона

Договорът на Неймар с Ал Хилал е до лятото на 2025г

Барса иска звезда на Арсенал

Вижте подробности

Нови проблеми за Тонали и Нюкасъл

Разкриха още залози на халфа

Удар по Почетино преди рестарта

Бранителят получил удар в коляното

Окончателно! Алфонсо си тръгва от Байерн

Защитникът отказва да преподпише

Рома вече реши с кого ще замени Лукаку

Белгиецът почти сигурно няма да бъде откупен от Челси

Наполи бърза да подпише нов договор с Кварацхелия

Грузинецът има контракт до 2027г., но партенопеите искат да го задържат за още по-дълго

Байерн Мюнхен ще плати 12 милиона на Тухел

Баварците ще изплатят обезщетение на специалиста, въпреки раздялата по взаимно съгласие

Интер си хареса звездата на Дженоа

Алберт Гудмундсон се представя отлично този сезон

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки