ИЗВЪНРЕДНО: Тити Папазов продължи гаврата с Георги Атанасов! (ВИДЕО)

Вижте обширно интервю с ексцентричния баскетболен треньор

ИЗВЪНРЕДНО: Тити Папазов продължи гаврата с Георги Атанасов! (ВИДЕО)

Баскетболният треньор Константин Папазов направи интересни разкрития за  финансирането на Левски и не пропусна да си направи закачка с журналиста Георги Атанасов с думите "честита баня".

"Той е еродиран човек. Толкова да не може да виждаш нещата, не мога да си го обясня. Да е жив и здрав, защото е много интелигентен и знае доста неща”, посочи Папазов пред livesport.bg и обясни ситуацията в своя клуб.

„Баскетболният клуб Левски никога по никакъв повод не е теглил кредити. Има фалирала компания на Цветан Василев, но не във формата на баскетболен клуб. Левски на Тити Папазов не е направен, за да крием нещо. Регистриран е, защото Юлия Боянова, която държи БК Левски, който е носител на лиценза, отказа да подаде заявка за участие в шампионата. Тя каза, аз не мога да го гарантирам. Георги Глушков ми съобщи, че имаме 24 часа да регистрираме нов клуб. Федерацията направи компромис, защото в съда има някакъв срок и се изчаква", обясни ексцентричният Тити в предаването "На Ринга" с водещ Крум Савов, а ето и цялото му интервю, в което Папазов говори за Георги Атанасов след 33-ата минута:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки