Делио Роси: И аз се питам защо не атакувахме

"Един мач няма да промени нищо, имаме си амбиции и ще ги гоним"

Делио Роси: И аз се питам защо не атакувахме

И аз се питам защо не играхме по-директно и атакуващо.  В последните мачове с справяме добре, а днес не се получи, заяви треньорът на Левски Делио Роси след 1:1 със Славия на Националния стадион.

 

"Резултатът е справедлив. Не се представихме добре и при това положение не може да искаме да спечелим. Не играхме по начина, по който можем. Искахме да постигнем максималното с минимални усилия, а по този начин няма как да победиш. Надявам се в следващите мачове да подобрим представянето си, защото така няма да стане", продължи италианецът.
 
"Трябваше да търсим втори гол, за да затворим мача, защото може от едно положение да ти отбележат, както и стана. По никакъв начин не сме мислили за Купата, ще мислим от утре за мача с Дунав. Когато се допускат грешки, ги допуска целия отбор. Аз съм търпелив човек. Играчите не винаги показват най-доброто, от мен зависи да ги накарам да дадат максимума от себе си.", каза още Делио Роси.
 
"Трябва да се представяме по-добре, но един мач няма да промени нищо, имаме си амбиции и ще ги гоним. Последния месец направихме някой хубави неща. Срещу Дунав трябва да играем по-добре, да покажем друго лице. Мачът за Купата е важен, колкото беше и този. Този мач трябва да ни бъде а урок и се надявам да спечелим следващата си среща.", добави специалистът.
 
"Не е важно дали съм доволен или не от точковия актив след пристигането ми. Толкова точки имаме и не можем да променим това. Не съм правил големи промени спрямо предните мачове, можем да търсим виновници, но няма смисъл. Критиките са част от играта. Те винаги може да са градивни, а аз няма да коментирам хора, които не познавам. Демократи сме и всеки може да казва каквото си поиска. Когато някой направи тези критики, неговата работа приключва с тях, а аз трябва да накарам играчите да дават повече от себе си. Минавал съм и през по-тежки моменти в кариерата си, имал съм доста такива. Всеки, който е в тази професия е наясно, че работата му е временна. Аз си върша работата, а има кой да взема решенията", завърши треньорът на Левски.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки