Томаш: Понякога съм по-скоро романтик, отколкото практик

Наставникът на Берое пое цялата вина за тежката загуба от ЦСКА

Томаш: Понякога съм по-скоро романтик, отколкото практик

Наставникът на Берое Александър Томаш пое цялата вина за разгромната загуба от ЦСКА. Старозагорци катастрофираха пред празните трибуни на "Българска армия" с 0:6.

 

"Трудно е веднага след такъв резултат да се говори и да се нализира. Футболистите не са виновни. За този резултат вината е изцяло моя. Искахме да се надиграваме с ЦСКА. Играхме само през първото полувреме, когато допуснахме 3 гола на контраатаки. ЦСКА са доста силни там и го знаехме. Искахме да сверим часовниците си.

 

Времето за анализи е дошло. Трябва много здраво да бъдем стъпили на земята и да знаем какво представляваме. Вижда се, че имаме още много работа. Това, че понякога съм по-скоро романтик, отколкото практик, днес ни изигра лоша лега. Казах го и на футболистите. Ако има някой виновен, това съм аз. Поемам отговорността. Нито феновете, нито ръководството, нито футболистите заслужават това. Един огромен урок за мен - понякога е важно да играеш за резултат. Надявам се да се поуча от грешките си.

 

Аз съм лицето на отбора и не бягам от отговорност. Смело мога да застана пред всеки един човек и да го гледам в очите. Когато сгреша, признавам си го. Днес видях, че ни трябва доста работа - и от моя страна, и от на екипа, и от на футболистите. За да се успее в спорта и в живота, сам нищо не можеш да постигнеш. Трябват точните хора, да се работи много, да бъдеш отдаден, да искаш. Извинявам се на феновете на Берое. Можем да играем футбол, но сме колебливи.

 

Досега в треньорската ми кариера, не съм успявал да бера плодовете. Да работя повечко време, да изградя стил и начин на игра. Доста е трудно, но така съм си избрал. Трудно ще се променя. Има мачове, в които може да е грозно, но е важно да спечелиш точки. Това научих днес. Берое е марка, голям клуб в България, със 100-годишна история. Не заслужава по този начин. Пак казвам - вината е изцяло моя. Аз няма да се скрия", коментира Александър Томаш.

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Първо в NS: Арда се пробва за желан от Левски

Вини Трибуле в радара на "сините"

Берое надделя над Спартак (Плевен) с 3:0 в последната си контрола

Заралии не дадоха шансове на противника си днес

Ачиари: Изключително съм доволен! Чакаме още двама-трима нови

Треньорът на Берое бе щастлив от представянето на тима срещу Локо (Пловдив)

Берое се справи с Локомотив (Пловдив) в голов екшън (ВИДЕО)

Заралии спечелиха с 3:2 срещу "смърфовете"

Берое разби Атлетик (Куклен) в контрола, вкара цели 6 гола на противника

Заралии постигнаха изразителен успех - 6:2

БЕЗ ИЗНЕНАДИ: Берое представи аржентинец

Саломони е играл само в родината си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки