Дий Бост се обясни в любов на Жалгирис

Това е един от най-професионалните клубове, за които съм играл, написа баскетболистът

Дий Бост се обясни в любов на Жалгирис
Баскетболният ни национал Дий Бост написа дълго писмо на страницата си в Туитър, с което се обясни в любов на вече бившия си клуб Жалгирис.
 
Американецът с български паспорт призова решението му да напусне тима да не се тълкува като неуважение към това, което литовците направиха за него. Играчът обаче предпочел да напусне, за да се развива и да докаже на какво е способен.
 
„Първо, позволете ми да започна с това, че наистина оценявам всичко, което направиха за мен от Жалгирис, моите съотборници и цялата организация. Това е един от най-професионалните клубове, за които съм играл.
 
Не обвинявам никого за нищо. Благодарен съм за подкрепата на феновете, която получих, когато бях контузен. Повечето отбори не биха ме оставили да се възстановявам и да ме подкрепят през цялото време, но Жалгирис го направи.
 
На феновете също благодаря, че приеха мен и моето семейство с отворени обятия.
 
Не искам моето решение да напусна да прозвучи като неуважение към никого, просто аз като играч трябва отново да намеря себе си и да покажа какво мога, след като се възстанових от травмата. Ако наистина ме подкрепяш, разбираш откъде идвам.
 
Още веднъж ви благодаря и аз завинаги ще подкрепям Жалгирис. Пожелавам ви късмет в останалата част от пътя ви!”, написа Бост в Туитър.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки