Херо: Битката за титлата ще е с Левски и ЦСКА

Старши-треньорът на Лудогорец коментира жребия за Лига Европа и сблъсъка с Милан

Херо: Битката за титлата ще е с Левски и ЦСКА

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров остана доволен от победата на своя тим срещу Пирин с 2:0 като домакин и заяви, че засега всички цели пред отбора са изпълнени.

"На пръв поглед рутинна победа. Успяхме да вкараме рано голове, след като реализирахме, държахме дълго топката, а противникът се бе прибрал в своята половина. Не е лесно да се играе срещу такъв отбор. Много дисциплиниран тим, но ние днес имахме мотивацията и нагласата да се справим с това. Второто полувреме беше по-лежерно, може би вече с мисълта за мача в четвъртък.", заяви Херо. 

"Александър Василев се включи повече от добре. Една отлична оценка за него. Не изключвам и Левски, освен ЦСКА в битката за титлата, защото са сериозен отбор. Мисля, че тези три отбора ще се борят." Треньорът на Лудогорец беше попитан и за коменар относно думите на Йордан Минев за стила на игра. "Всеки си има мнение. Аз уважавам това на всеки, така че няма какво да коментирам. Стремим се да си вършим нашата работа. Задачата ни бе да завършим на първо място и да излезем от групата на Лига Европа. Дотук ги изпълнихме.".

Нямаше как да не стане дума и за съперника на разградчани в Лига Европа, където на 1/16-финалите излизат срещу италианския колос Милан. "Милан е един от най-титулуваните отбори в света. Не случайно седем пъти са шампиони в Шампионската лига. Да, сега в първенството не вървят както искат, но това е нормално с толкова много нови футболисти.",завърши Димитров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки