Бивш шеф в Левски: Назначаването на Топузаков и Митов беше грешка

"Директорчето Красимир Иванов е забранил да се честити рождения ден на г-н Баждеков"

Бивш шеф в Левски: Назначаването на Топузаков и Митов беше грешка

Беше изключителна грешка назначаването на Емил Топузаков и Николай Митов за треньори на Левски, обяви легандата на "сините" и бивш шеф в клуба Николай Илиев.

 

"Те са изключителни левскари и ще постигнат много в бъдеще, но нямат нужната подготовка, нужните знания да бъдат треньори на Левски. Загуби се доста време, за да се работи с хора, които не са достатъчно подготвени", добави той.
 
"Тази година се предприеха нови мерки. Те бяха принудителни. Взеха се нови 14 футболисти. Голяма част от футболистите напуснаха. Не знам по какви причини. Изключително трудно е в тази ситуация. При 14 нови футболисти се взе и нов треньор. Тук лично бих поздравил Спас Русев", призна Илиев в актуално студио „Дерби”.
 
"Има инеща, за които ще критикувам г-н Русев. Не се спазиха обещанията за козирка и табло, което обаче не е най-важното. Грешка беше и назначаването на изпълнителния директор, даже би казал директорче в лицето на Краси Иванов, който в момента не гледа интересите на Левски, а разчиства пътя пред себе си. Човек, който си разчиства нещата, за да може самостоятелно да управлява Левски", продължи с критиките легендата.
„Видяхме, че направи изключително много грешки. Започнаха да се уволняват изключителни специалисти. Да започнем от Андрей Желязков. Само добри думи мога да кажа за него, въпреки разногласията, които сме имали. Изключителен професионалист, който си разбира от работата", каза още Илиев. 
 
"Ами г-н Баждеков. Той е история и институция в Левски. Не беше това начинът да се разделят с него. Представяте ли си, че няколко дни по-късно, когато той имаше рожден ден, изпълнителният директор на Левски е забранил да му се честити. Човек, който е оставил златна следа в историята на Левски. Работил съм доста с него. Той цепеше стотинката на две. Заразяваше всички с професионализма си. Имаше моменти, в които нямаше пари в Левски той даваше от личните си пари. Другият човек е Дияна Иванова. Изключителен професионалист. Какви ли не неща се изписаха по неин адрес. Написа се, че едва ли тя не е подписала договор с Грант. Пуснаха се интриги, за да може човекът Краси Иванов да си остане сам. Той не знае нищо за историята на Левски. Когато не си познаваш историята, нямаш бъдеще. Спас Русев ги вижда тези неща и смятам, че този изпълнителен директор няма да се задържи дълго на този пост", продължи Николай Илиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки