Саудитски милиардер ще спасява „Милан"

Фаваз Алкохаир има апартамент в Ню Йорк за 95 милиона долара

Саудитски милиардер ще спасява „Милан"

Саудитският милиардер Фаваз Абдулазис Алкохаир ще спасява съперника на „Лудогорец" в Лига Европа „Милан".

Той вече е започнал преговори с китаеца Ли за откупуването на акциите. Бизнесменът от Хонконг, който финализира сделката със Силвио Берлускони този април, го е закъсал здраво за пари.

Според слуховете вече му е отказана кредитна линия от един от американските фондове, които ползва, докато Алкохаир разполага с почти два милиарда долара. Той представлява почти всички известни модни марки в родината си и се занимава с недвижими имоти.

Той има апартамент на Пето авеню в Ню Йорк, като плати за него невероятните 95 милиона долара, пише „24 часа”.

Легендарният наставник на „Милан" Карло Анчелоти намекна, че е пред завръщане в Италия, като мнозина смятат, че точно той ще е следващият наставник на отбора. В момента той се води от Дженаро Гатузо, който обаче няма някакви сериозни резултати, откакто е старши треньор.

Той се скара и със звездата Джанлуиджи Донарума, като вратарят дори поиска отново да напусне, като мениджърът му Мино Райола пусна молба, че новият му контракт е подписан под натиск.

От клуба официално обявиха, че не смятат да се разделят с вратаря си и всичко с него е наред. Така те охладиха страстите, защото Донарума е един от най-търсените вратари на пазара, като цената му е около 70-80 милиона евро, ако се стигне до трансфер в този момент.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки