ОФИЦИАЛНО: Трансферна цел на Левски подписа с Ню Йорк Сити

"Аз съм футболист, който винаги иска да играе в топ отбор", коментира шведът

ОФИЦИАЛНО: Трансферна цел на Левски подписа с Ню Йорк Сити

Шведският бранител Антон Тинерхолм подписа договор с Ню Йорк Сити, съобщи в официалния си сайт отборът от Мейджър Лийг Сокър на САЩ.

Тинерхолм подсилва американците със свободен трансфер от Малмьо. Интерес към играча имаше и Левски, като Тинерхолм дори беше в София в началото на ноември, за да се запознае на място с условията в клуба, но в крайна сметка предпочете офертата на Ню Йорк Сити.

"Щом разбрах, че Ню Йорк Сити има интерес към мен, желанието ми беше да премина в отбора. Говорих с Патрик Виейра (б.а. старши треньор на Ню Йорк) и той ме убеди, че клубът има амбиции да се бори за титлата, а аз съм футболист, който винаги иска да играе в топ отбор", коментира шведът.

"Исках ново предизвикателство и съм готов за това ново приключение. Искам да помогна на клуба да направи история в Ню Йорк. Свикнал съм да печели в Швеция, надавам се това да продължи и в САЩ", допълни той. Тинерхолм триумфира с титлата в родината си с Мальмо през последните два сезона. Той беше избран за защитник на 2017 година в шведския елит.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки