БГ Роналдо: Може би ще започна да се занимавам с ММА

Даниел Златков заяви, че е възможно да смени спорта

БГ Роналдо: Може би ще започна да се занимавам с ММА

Футболистът Даниел Златков сподели, че е възможно да смени спорта, в който се състезава. Златков, който е популярен у нас с приликата си с португалската звезда Кристиано Роландо и набра още известност с участието си в риалити шоуто "Биг Брадър" призна, че би се пробвал и в ММА боевете.

"Може би най-интересната ми година до момента. Едно и също се случваше при мен всяка година. Тази беше интересна година. Може би започнах много рано и в последната една-две години чувствах, че ми натежава. Хората виждат една друга страна на професионалния футбол. До такава степен ми беше натежало в Беларус, че мислех, че може би вече няма да се занимавам с футбол. Тръгнах си от отбора в Беларус без тяхно позволение. Бях в страшно богат отбор. Аз и семейството ми не се чувствахме щастливи там. Не, не знам къде ще играя футбол след Нова година. Не, това не ме притеснява. Преди "Биг Брадър" имах разговор с два отбора", коментира Дани Златков в рубриката "Другата игра" в сутрешния блок на NOVA "Здравей, България".

"Почти нямам приятели футболист. Минал съм по този път. В сравнение с другите хора един футболист на месец взима доста пари. За съжаление българските футболисти се мислят за повече от другите и си придават малко повече важност. Не мога да си обясня защо един футболист ще е повече от човек, който работи на бензиностанция", заяви още Златков

"ММА. Може би ще започна да се занимавам с това. И след "къщата" два пъти съм се бил и то доста сериозно. Но не съм конфликтен и ако мога да избегна един бой, бих го направил. Изобщо не ме е страх да бъда набит. Винаги разчитам нещата да са мъжката. Просто искам да няма фатални последствия. Не бих искал синът ми да ме види да се бия с друг човек", призна футболистът.

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

Серафим Тодоров: Флойд Мейуедър трябва да ми се отблагодари

Вижте подробности

Международната боксова асоциация с нови проблеми

Асоциацията на летните олимпийски международни федерации я изключи

Националът Сами Халил загуби на Европейското по бокс за младежи и девойки

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки