ЦСКА - Лудогорец 2:1

Проследете всичко най-интересно от горещия сблъсък

ЦСКА - Лудогорец 2:1

Финал преди финала. Така мнозина определят сблъсъка от 1/4-финалите за Купата на България между ЦСКА и Лудогорец. Срещата на стадион "Българска армия" е с начало 17:30 часа.


Кой ще продължи към полуфиналите ще се определи в една среща.



Мачът е очакван с огромен интерес от феновете на "червените", които изкупиха 7000 билета до снощи, а днес се очаква над 10 000 зрители да заемат места по трибуните и да превърнат "Армията" във врящ котел.



Времето ще е отлично за сезона. Прогнозата е за 9 градуса в началото на двубоя, но очакванията са на трибуните и на терена да е далеч по-горещо.

 

"Червените" ще направят 11-и опит да победят Лудогорец като домакини. В последния сблъсък те сломиха опонента за първи път в шампионата - 2:1 в Разград, но досега не са го поваляли на свой терен.



Балансът в изминалите 10 сблъсъка в София е 5 равенства и 5 победи за Лудогорец при 4:11 голова разлика.



Една от тези срещи бе за Купата - 1:0 за разградчани в 1/16-финал - реванш на 24 ноември 2012 г., но ЦСКА се класира напред благодарение на успеха с 2:1 на чужд терен в първия двубой.



"Червените" очевидно изпитват огромни трудности у дома срещу този съперник и ще опитат най-после да го преодолеят и в София.

 

Всичко най-интересно от горещия сблъсък може да проследите на живо с Novsport.com
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки