Шефът на съдиите: Не сме безгрешни, но сме истински

Вижте какво заяви Петър Петров

Шефът на съдиите: Не сме безгрешни, но сме истински

Шефът на съдиите Петър Петров заяви по време на церемонията "Съдия на годината", че иска да се извини на футболните клубове у нас заради грешките на реферите. Той обясни също така защо се е извинил на ЦСКА преди няколко седмици.

 

Ето цялото му изказване:

 

"Искам да изпълня едно обещание. След като на предишната пресконференция се извиних на един клуб (б.р на ЦСКА), тогава други клубове казаха защо само на тях като и ние сме ощетени. Г-да съдии искам да ви обясня защо се извиних на този клуб. Това е проява на европейско поведение. Какво ни беше върнато отсреща? Всички съдии са безсрамници (б.р думи на Милко Георгиев). Не сме безгрешни, но сме истински. Затова позволете ми сега да се извиня на Лудогорец, Етър, Ботев Пловдив, Черно море, специално на Верея. Грешките са част от играта. Обръщам се с послание към всички клубове - едно от правилата на футбола е, че футболна среща не може да започне без съдии и не може да завърши. Съдиите ги има създаването на футболната игра и ще ги има. 

 

 

"Пожелавам на съдиите да са смели, да сте личности и да бъдете безпристрастни. Както съдиите, така аз и съдийската комисия допускаме грешки. Може би такива има при изготвянето на ранглистите, по време на назначенията, при санкционирането на провинилите се. Станислав Тодоров, Георги Кабаков и другите съдии се чувстват така, както Ивелин Попов, когато пропусна дузпа срещу Малта преди три години. Момчетата не са безсрамници, те са личности, характери. Ние сме хора, като всички вас. Не може да бъдат смачкани, бъдете малко по снизходителни. Това е бъдещето на съдийството у нас. 

 

Искам да благодаря на Борислав Михайлов за търпението, за кредита на доверието към мен при ръководенето на българското съдийство. Дал ни е всичко, от което има нужда. Дай боже напролет ние да му върнем с по качествени ръководения и наистина да не предрешим първенството", заяви Петров.

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки