Меси с условие за трансфера на Гризман

Аржентинецът иска Суарес да не губи статута си на титуляр

Меси с условие за трансфера на Гризман

 Звездата на Барселона Лионел Меси е съгласен клубът да привлече топ нападателя на Атлетико Мадрид Антоан Гризман, но само при едно условие. 

Сагата около бъдещето на французина очевидно ще бъде централна тема при отварянето на зимния трансферен прозорец. Само преди дни от мадридския тим подадоха официална жалба пред ФИФА за това, че каталунците контактуват неправомерно с Гризман. Въпреки този факт нито една медия в Испания не отписва "балугранас" от битката за 26-годишния френски национал. 

"Диарио Гол" твърди, че Меси одобрява идеята за привличането на Гризман, който би дал повече опции в атака. В същото време обаче арежентинецът има едно изискване, а то е пристигането на новото попълнение по никакъв начин да не повлияе върху статута на Луис Суарес. Меси и уругваецът имат перфектни взаимоотношения на и извън терена, а оттам произтича и искането на пектратния носител на "Златната топка". 

Луис Суарес има вече 11 гола дотук през сезона, ала меси се притеснява, че ако Гризман акостира на Камп Ноу, то уругваецът ще бъде изтласкан извън титулярните 11.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки