Калоян Кръстев: Славия иска Купата на България

"Ще направим всичко възможно да вземем трофея", заяви Калоян Кръстев

Калоян Кръстев: Славия иска Купата на България

Нападателят на Славия и юношеския национален отбор до 19 години - Калоян Кръстев е категоричен, че "белите" са готови да атакуват Ботев (Пловдив) с всички сили на полуфинала за Купата на България между двата отбора.

 

"Мисля, че и четирите отбора, които стигнахме полуфинал за Купата на България, са доста сериозни. Срещу Ботев ще дадем всичко от себе си. Искаме да играем финал и след това да вземем трофея. Ще направим всичко възможно да вземем трофея. Ние сме отборът, в който се налагат най-много юноши и мисля, че това е добре за българския футбол, защото с годините ще имаме по-големи успехи.

 

Г-н Загорчич е доста добър специалист, който залага на дисциплината и ни помага на нас младите. Дава ни доста увереност. Не мисля, че бих играл за друг отбор в България, искам да се докажа в Славия. На всеки млад футболист му се играе в чужбина, но аз не мисля за това в момента. Целта ми е да се наложа тук и да започна да вкарвам повече голове за клуба. Искам да се докажа в отбора ми", заяви талантът пред Sportal.bg.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки