Янчев: В нокдаун сме! Не можем да чакаме до септември, октомври, ноември...

"Никога не съм бил в по-тежко положение. Или старите собственици да продължат да издържат отбора, или новите да влизат по-бързо. Така не може да продължава", сподели капитанът на ЦСКА

Янчев: В нокдаун сме! Не можем да чакаме до септември, октомври, ноември...

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев остана изключително разочарован от поредната грешна стъпка на "червените", които завършиха наравно 0:0 с Локомотив (Пловдив).

 

"Започвам със съболезнования към една свята личност от нашия клуб, която си отиде Крум Янев, мир на праха му. Що се отнася до мача не го изиграхме така както искахме.", сподели опитният полузащитник.

 

Капитанът на ЦСКА се съгласи с изявлението на Стойчо Младенов, че отборът е в безтегловност: "Така е. Ние сме в нокдаун. Трябва час по-скоро да бъде сложен край на тази неяснота, трябва да се поеме отговорност. Не може да продължава така. Никога не съм бил в по-тежко положение. Много трудно се работи в такъв момент, защото е много лесно, когато си на първо място с всички привилегии и попътен вятър. След като върви отбора е много лесно да си капитан и да управляваш такъв кораб.", допълни Янчев.

 

"Не съжалявам, че изживявам тези моменти с ЦСКА. Като обичаш нещо си го изживяваш. Много тежко ги изживяваме тези моменти. Надявам се отново да стъпим на краката си. Нашите фенове ни подкрепяха, за което мога да има кажа само огромно благодаря.", каза още капитанът на ЦСКА.

 

"Имаше уговорка с ръководството, футболистите се надяваха, но нищо не можем да направим. Въпреки това като излезем на терена трябва да защитаваме клуба. Абстрахирам се от тези проблеми, които витаят, но имаме доста млади момчета и чужденци, на които им е трудно да се адаптират към ситуацията в момента. Надявам се всички хора, които обичат ЦСКА и са с възможности да помогнат. Моля се да ни купи някой. За пари няма да говоря, не съм счетоводител. Дано да се оправят всички неща, просто трябва да има яснота кой кой е в нашия клуб. Не можем да чакаме септември, октомври, ноември. Или старото ръководство да си издържа клуба или новите да влизат по-бързо. Разчитаме изцяло на ръководните хора и искаме тяхната подкрепа в този важен момент.", завърши Тодор Янчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки