Емил Велев: Равенството е справедливо, макар че ни лишиха от дузпа през втората част

"Създадохме 3-4 чисти положения за гол, но за съжаление ни трябват повече качества, за да ги реализираме"

Емил Велев: Равенството е справедливо, макар че ни лишиха от дузпа през втората част

Старши треньорът на Локомотив /Пловдив/ Емил Велев изрази задоволство от постигнатото нулево равенство срещу ЦСКА в мача от втория кръг на българската „А” футболна група.

„За мен равният резултат е справедлив”, каза специалистът след двубоя, играл се в Сливен заради наказанието на „червените” с лишаване от домакинство.

„Знаехме, че ни чака труден мач, така се и получи. Хубавото е, че създадохме 3-4 чисти положения за гол, но за съжаление ни трябват повече качества, за да ги реализираме.

През второто полувреме имаше чиста дузпа в наша полза, но съдията прецени, че нарушението е извън наказателното поле.

Виждате, че показахме агресия и дух, успявайки да удържим равенството, дори и с 10 души на терена в последните няколко минути, въпреки че всеки мач правим по 3-4 промени.

Това е така, защото все пак не може всеки двубой да играеш с едни и същи 11 футболисти. Радостното е, че момчетата излязоха с желание срещу ЦСКА и искаха да покрият всички празни пространства.

Създадохме доста положения, но и те имаха такива. Нашият вратар също игра великолепно и в този ред на мисли отново ще кажа, че за мен равенството е справедливо”, допълни Емил Велев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки