Блестящо завръщане на Чочев (ВИДЕО)

Българинът вкара гол, Палермо остава начело в Серия “Б”

Блестящо завръщане на Чочев (ВИДЕО)

Ивайло Чочев се завърна по блестящ начин в стартовата единайсеторка на Палермо. Българинът започна като титуляр в мача със Салернитана от 21-ия кръг на Серия “Б” и отбеляза първия гол за победата с 3:0 на своя тим.


Сънародникът ни не бе играл от 25 ноември насам заради контузия на коляното, но изкара пълни 90 минути и изглежда бързо ще си върне доверието на треньора Бруно Тедино.

 
Чочев откри резултата в 30-ата минута. Тогава той поулчи дълъг пас на скорост, финтира защитник и успя да прати топката във вратата, въпреки усилията на стража на Салернитана.
 
 
В 53-ата минута гостите на “Ренцо Барбера” останаха с 10 души на терена, след като Луиджи Витале си изкара втори жълт и червен картон.
 
Палермо се възползва от ситуацията и подпечата победата си нови два гола, дело на Гаетано Монакело в 79-ата и Мато Яяло в 93-ата минута.
 
 
С този успех Палермо остава начело в класирането в Серия “Б” с актив от 39 точки, като води с 2 пред втория Фрозиноне и с 5 пред третия Емполи. Салернитана пък се намира на 12-ото място с 26 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки