Недялков: Най-любимите ми моменти са победите над Левски - винаги съм мразил „сините” (ВИДЕО)

„Невероятната публика ще остане в сърцето ми, с удоволствие бих играл отново за ЦСКА”, каза той и запя "още от дете..."

Недялков: Най-любимите ми моменти са победите над Левски - винаги съм мразил „сините” (ВИДЕО)

„Не ми е приятно, че напускам един от най-добрите, да не кажа най-добрия клуб в България точно в такъв момент, но пристигна добра оферта и макар ръководството да опита да ме задържи, преценихме, че е по-добре да натрупам опит в чужбина.”

Така коментира трансфера си от ЦСКА в американския Далас българският национален бранител Антон Недялков.

„След време пак мога да се върна, а и с удоволствие бих играл отново за такъв голям отбор като ЦСКА”, коментира защитникът в интервю за клубната телевизия на „червените”.

„Исках да играя в клубните турнири на Европа, а в САЩ мечтаех да ида на ваканция, но не съм разочарован от решението си. Надявам се да е добро. Рискувам и мисля, че ще се получат нещата.”

„Невероятната публика на ЦСКА ще остане завинаги в съзнанието ми. Пред нея аз винаги настръхвах и давах максимума от себе си.”

„Най-любимите ми моменти с ЦСКА са, когато побеждавахме Левски, защото винаги съм ги мразил. Това е най-голямото щастие като футболист, защото те са най-големият ни враг.”

Вижте цялото интервю на Антон Недялков, в което той разкри подробности около трансфера си и ролята на Христо Стоичков, като дори изпя любимия си рефрен от песните на агитката на „червените”:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки