Николай Киров хвърли яснота за входящите и изходящите трансфери в Ботев

Вижте какво заяви треньорът

Николай Киров хвърли яснота за входящите и изходящите трансфери в Ботев

Наставникът на Ботев (Пловдив) - Николай Киров заяви на старта на подготовката за пролетния дял от шампионата, че "канарчетата" водят преговори с централен защитник. Той добави, че Яя Меледже е получил предложение за нов договор, но на този етап е отказал да предпише.

 

"Започваме подготовка с 25 футболисти. Новите хора, които ще започнат подготовка с нас са юноши на клуба. Пристигна нов състезател - Диого Кампос. За утре са насрочени неговите медицински изследвания. Ако се подпише договор с него, той ще се включи в подготовката на тима", започна Киров.

"Меледже лети на 10-и януари, има проблем с визата в Кот Д"Ивоар. Той има и договор с клуба до 30 юни 2018 година. Беше му предложен нов договор, който на този етап отказва да подпише. Чакаме го да се прибере и да проведем поредни разговори с него. В зависимост от неговата позиция ще преценим как да процедираме", продължи Киров.

 

"Щом съм дал съгласието да се водят преговори за подписването на нов договор, моето желание е да го задържим в отбора".

 

"Преговаряме с централен защитник. Когато всичко приключи, ще ви информираме за името му. Надявам се преговорите да са успешни"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки