Чакат Рошу в София

Решават бъдещето на играча в понеделник

Чакат Рошу в София
Халфът на Левски Нелуц Рошу трябва да се яви утре в София и да мине медицински изследвания.
 
Той ще присъства на първото занимание на сините, което е в понеделник от 14:00 часа. След това неговото бъдеще ще бъде решено. Очаква се румънският полузащитник да не бъде част от Левски през пролетния полусезон.
 
Най-актуалният вариант е негово преотстъпване. Интерес към него има от Динамо Букурещ. Тимът от румънската столица е на седмо място и се бори за попадане в плейофната шестица. Самият Рошу заяви, че опцията за Динамо е добра за него. 
 
"Не знам какво ще се случи с Левски, ще имам разговори с треньора в следващите дни, ще видим какво ще стане. Но нито съм си разтрогвал договора, нито е ставало въпрос за това.
 
Искам да играя извън Румъния, но не мога да отхвърля завръщане в отбор у дома, който ще участва в плейофите. Мога да кажа, че Динамо Букурещ е изкушаваща опция. Ако този отбор не играе в плейофите, просто ще е катастрофа", каза преди дни румънецът.
 
Той бе привлечен на "Герена" през лятото, като Левски плати за правата му 100 хиляди евро на шампиона Виторул. Той бе титуляр при Николай Митов. След това се контузи, а Делио Роси почти не го ползва. Италианецът не иска полузащитника за пролетния полусезон.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки