Джеферсон вече е в България

Бразилецът долетял още вчера

Джеферсон вече е в България
Третото зимно попълнение на ЦСКА Джеферсон вече е в България.
 
Той летя вчера сутринта от летище Салвадор де Баия в родината му Бразилия. Левият бек е бил посрещнат от човек на клуба и настанен в квартира. Армейците все още не са обявили официално привличането му, като това най-вероятно ще се случи утре, когато тимът стартира зимна подготовка, пише "Тема спорт".
 
Джеферсон ще се яви за първото събиране, което е от 13:00 часа в Панчарево. 60 минути по-късно отборът ще направи крос в базата си.
 
Очаква се бранителят да подпише за 2 години с клуба. Той идва като свободен агент, след като разтрогна контракта си с Интернасионал. През изминалия сезон има 19 мача в Серия А за Витория Баия, където е бил под наем.
 
За старта на подготовката ще се явят още две нови попълнения - плеймейкърът Роланд Алберг (27 г.) и централният нападател Хеан Карлос Бланко (25 г.). Алберг тренира около месец с отбора преди Нова година. Бланко и Джеферсон пък са имали официални мачове до последните дни от ноември, така че не са извън форма.
 
В понеделник или вторник ЦСКА ще обяви отново и програмата си за зимната подготовка. Възможно е отборът да замине по-рано за Сандански от първоначално обявената дата 13 януари. Червените ще останат там до 20-и, като в края на лагера ще срещнат Вихрен.
 
От 23 януари до 3 февруари е втората част от подготовката - в Марбея, Испания, където ще има контроли с Локо Москва, Дзянсу, Динамо Киев и Спартак Москва.
 
Представянето на отбора е на 10 февруари срещу Оборище.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки