ЕКСКЛУЗИВНО: Спас Русев разпореди мощна селекция в Левски!

Потвърждават се информациите за отпуснати сериозни пари от собственика на "сините"

ЕКСКЛУЗИВНО: Спас Русев разпореди мощна селекция в Левски!

Собственикът на Левски Спас Русев е разпоредил да се направи спешна селекция с качествени попълнения, научи репортер на NOVSPORT.COM. За тази цел той е готов да отпусне седемцифрена сума, за което вече се появиха информации в родните медии. На Герена са проучили профилите на повече от 50 футболисти със статут на свободни агенти, но не са останали доволни от предлаганото качество.

Очаква се новите попълнения да бъдат привлечени в Левски в следващите две-три седмици, като се присъединят направо за подготовката в Малта. По-рано днес Асен Букарев обяви, че не трябва да се очакват трансферни "бомби" в Левски на утрешната тренировка, както и че селекцията в отбора няма да се прави "на всяка цена". Това, обаче е само част от истината. На Герена са амбицирани да привлекат качествени играчи, за да може отборът да е конкурентноспособен за предстоящите цели пет вечни дербита с ЦСКА през пролетта.

Треньорът на Левски Делио Роси трябва да обяви съвсем скоро и дали ще се раздели с част от настоящите си играчи. Засега е сигурно, че синът на легендата Даниел Боримиров Алекс ще бъде преотстъпен на Локо (Сф), за да помогне в битката за завръщане в елита. Възможно е и други футболисти да напуснат Левски, но затова думата има Роси.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки