Кубрат Пулев излиза срещу Голямото бебе на 28 април?

Милър ще нокаутира българина ако не е на диета, убеден е боксов спец

Кубрат Пулев излиза срещу Голямото бебе на 28 април?
Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев може да се бие на 28 април в мач за определяне на евентуалния претендент за световната титла на IBF в тежка категория.
 
Това твърди боксовият специалист и журналист Скот Гилфорд. Споредн него българинът ще се изправи срещу американеца Джарел Милър, който има 20 победи (18 с нокаут) и 1 равен мач, на галавечер в Бруклин (Ню Йорк), като битката може да засенчи дори основния бой, предвиден за тогава – на претендента в средно-тежка категория Даниел Джакобс.
 
Любопитното е, че последният е клиент на промоутъра на Антъни Джошуа – Еди Хърн, който търси начини за по-добра изява на клиента си и повече публика. Именно за това според Скот Гилфорд, Хърн може да направи всичко възможно евентуалният двубой между Милър и Пулев да е претендентски, макар и с риск той да засенчи изявата на подопечния му боксьор. 
 
Последният бой на Джарел, който е известен с прозвището Голямото бебе  беше на 11 ноември срещу Мариуш Вах, като американецът спечели с нокаут в 9-ия рунд. Кубрат пък трябваше да спори с Джошуа за световната тила на 28 октомври в Кардиф, но получи контузия и двубоят му пропадна. 
 
„Все още не е потвърдено, че ще има мач Милър – Пулев. Джарел иска да се бие с Антъни Джошуа или Дилиън Уайт, но скоро няма да му се случи. Следващият съперник на Джошуа ще е Джоузеф Паркър, а на Уайт – Лукас Браун. Така не е изключено Милър да се съгласи на мач с Пулев. Ако това се случи аз бих заложил на американеца.
 
 
Ако той е на нормалното си тегло от около 300 паунда (135 кг), то Джарел може да бие Кубрат 7 дни в седмицата. Той ще е твърде млад, активен и силен за българина. Ако е на диета, както за мача с Вах обаче Пулев има шанс.
 
Срещу Мариуш американецът не беше себе си, когато беше свалил килограми. Наистина спечели битката, но трудно. Българинът пък имаше слаби съперници напоследък. Последната му истинска битка бе преди 2 години срещу Дерек Чисора.
 
След това той се боксира срещу Кевин Джонсън и Самуел Петер, но не изглеждаше добре. Така че не го виждам да побеждава Милър, съдейки по последните му 3 мача.
 
По-скоро Джарел ще го нокаутира ако не е на диета. Това е мнението ми”, анализира журналиста  Скот Гилфорд.      

 

Кобрата: Ще направим боксов спектакъл

Кубрат е в най-добрата си форма, каза треньорът Ули Вегнер

Съперникът на Тервел се закани да го бие

Чакани здрав сблъсък, каза по-малкият брат Пулев

Кубрат Пулев все пак ще се бие за световната титла!

Вижте кога

Олимпийска медалистка от Иран ще се бие за България в Париж

Вижте коя е тя

Багата се завръща в ММА, влиза в битка за 1 млн. долара

В Сан Антонио ще се бие и Дакота Дичева

Тервел уверен: В добра форма съм

Всеки един от нас пише някаква история, призна боксьорът

Кобрата: Правя и невъзможното мачът с Чар да е у нас

Искахме да представим и България по най-хубавия начин, обяви боксьорът

Хавиер Ибанес ще боксира за титлата в Нощта на шампионите на ИБА

Българският национал ще се изправи срещу местната звезда Хосе Килес в „Мадрид Арена“

Пълен комплект медали от ЕК за Надие Жаафар

След сребро на турнира по джудо за кадетки в Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки