Черно море подписа с трима

Конгоанецът Уго Кононго идва на проби, ще тренира с тима днес

Черно море подписа с трима
Мълниеносно се развиват днес събитията в Черно море.
 
Първо от тима обявиха кои футболисти напускат отбора, а сега станаха ясни имената на три нови попълнения. Това са Мехди Фенуш, Венцислав Бенгюзов и Аристот Ндонгала. Триото подписа договори с “моряците” и през пролетта ще защитават цветовете на варненския клуб.
 
Венци Бенгюзов и Фенуш идват от Верея, а Ндонгала игра за последно в Локомотив ГО. Аристот е конгоанец с френски паспорт. Той е юноша на Нант. На 23 години и 174 висок. Играл е още за френските УС Кретей, Нант Б, Нант и белгийския Спирмонт.
 
Бенгюзов е роден 1991 година в Сандански. Юноша е на Перун Кресна, като е минал и през школата на Литекс. Изиграва три мача за представителния тим от Ловеч. След това преминава в Бресник. Играе още за Пирин (Благоевград), Видима Раковски, Банско и Верея.
 
Мехди е алжирец, роден 1993 година във Франция, висок 180 см. Дебютира в представителния футбол с тима на Тулуза. През 2014 се присъединява към втородивизонния белгийски отбор АФК Тюбиз. През 2017 година е привлечен в Локомотив (Горна Оряховица), а през есента на 2017 година играе за Верея.
 
Тримата ще направят днес първа тренировка с Черно море. Треньорът Илиан Илиев събира отбора за занимание в 14 часа, като 30 минути по-рано ще говори пред медиите.

 

С “моряците” днес ще започне още един футболист. Това е Уго Кононго, който е играе като ляв бек. Роден е през 1992 г. в Тулуза, Франция, от конгоански произход. Той ще бъде на проби.

 

С представителния тим започват и 9 юноши от школата на клуба. Към Мартин Минчев, Ертан Томбак, Емо Янчев, Иван Дичевски и Иван Дюлгеров, които от началото на сезона са с мъжете, днес към отбора ще се присъединят и Лъчезар Йорданов, Мартин Дичев, Влад Михайлов и Румен Касабов. Голяма част от тях ще пътуват с отбора и за лагера в Турция.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки