Оборище започна с нов щаб и шест попълнения

С тима се разделят двамата вратари от есенния дял

Оборище започна с нов щаб и шест попълнения

 Намиращият се на 12-о място във Втора лига Оборище (Панагюрище) започна днес подготовка с нов треньорски екип и за момента шестима нови играчи, а очакванията са бройката на новите попълнения да расте.

 

Старши треньорът Иван Атанасов- бивш вратар на Локомотив (София), Академик (София), Спартак (Варна) и Черноморец (Бургас), поема поста от Ангел Славков. Негови помощници ще бъдат Радослав Боянов и Биян Саид, който ще отговаря за вратарите.
 
Новите попълнения за момента са Илия Карапетров от Ботев (Враца), Емил Колев от Ботев (Гълъбово), Кристиян Славов от Верея-2 (Стара Загора), Васил Попов (Локомотив София), както и преотстъпените от Витоша (Бистрица) вратар Николай Радев и полузащитник Димитър Панталеев. Най-вероятно към отбора ще се присъедини вратар от Първа лига, както и ляво крило от друг тим от Втора лига, но техните имена ще станат ясни до дни. Панагюрци са имали интерес и към юношата на ЦСКА Айкут Рамадан, който през есента игра в Миньор (Перник), но той предпочел да отиде на проби в борещия се за промоция в Първа Лига Монтана.
 
С Оборище се разделят двамата вратари от есенния дял: Росен Андонов, който вече е в Локомотив (Пловдив), както и Иван Иванов. Напускат тима и Цветомир Цонков (полузащитник, вече в Нефтохимик), нападателят Костадин Аджов и завърналият се в Бистрица Лъчезар Котев.
 
"В първите две седмици ще тренираме при домашни условия, а от 22-и януари до 2-и февруари ще бъдем на лагер в Старосел и ще използваме за тренировки стадиона в Хисаря. Благодарен съм на ръководството на отбора, че ни осигурява добри условия за възстановяване и се надявам, че няма да имаме контузии.
"Нашата задача е да направим добър отбор, който не само да няма проблеми с оставането в групата, но и да положим основите за следващата година, когато целите ще бъдат и по-сериозни, заяви за БТА новият старши треньор Иван Атанасов.
 
Контролите на панагюрци са както следва: на 20-и януари с Борислав Първомай (в Коматево), на 27-и този месец с Марица (Пловдив), на 2-и февруари с Гигант (Съединение), на 6-и февруари с Атлетик (Куклен), на 10-и февруари с Ботев (Ихтиман) на терените на Царско село (Сф), на 14-и февруари с Арда (Кърджали) в Панагюрище и на 17-и другия месец като гости на Хебър (Пазарджик).
Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки