Стамен Белчев: Може да привлечем още играчи, но не на всяка цена

Проблеми с имоти бавят Каранга в Бразилия

Стамен Белчев: Може да привлечем още играчи, но не на всяка цена
Старши треньорът на ЦСКА говори пред медиите преди заминаването за първия подготвителен лагер в Сандански.
 
Той обяви, че е доволен от селекцията до момента и заяви, че е възможно да бъдат привлечени още футболисти, но не на всяка цена. Белчев сподели и причините, поради които нападателят Фернандо Каранга все още не се е присъединил към тима.
 
„Подготовката започна. Футболистите, които вече привлякохме, сме ги следили отдавна. Ако намерим още играчи, за които преценим, че ще ни вършат работа, ще привлечем и тях. Но това няма да е на всяка цена. Аз ще работя с това, което имам, без да се оплаквам.
 
За сега ще запазя в тайна позициите, на които следим играчи. Колкото за изходящи трансфери – аз поне не знам да има такива. Със сигурност има интерес към един наш футболист, но мисля че няма да се случи”, заяви треньорът на „червените” Стамен Белчев.
 
„Фернандо Каранга си е в Бразилия. Освободил съм го поради лични причини. Има някакви имотни неуредици – нещо с апартаменти, къщи, които трябва да разреши и когато това стане, веднага ще се прибере. Няма нищо притеснително около него”, разкри наставникът.
 
За втория полусезон Белчев разкри, че иска тимът му да е по-компактен, независимо дали владее топката или не, момчетата му да играят с по-голямо самочувствие, когато владеят топката и да реализират положенията, които имат.
 
„Всичко зависи от нас самите. Трябва да направим една добра подготовка, да нямаме контузии в тренировъчния процес, за да може всички да са на линия за втората част на сезона.
 
За сега всички футболисти са здрави, дори и тези, които в последните мачове бяха принудително сменени. Сега тренират на 100 %”, заяви Белчев. 
 
Относно раздялата с Антон Недялков, наставникът сподели, че той е много добър футболист, но незаменими хора няма и той се надява привлеченият в тима Жеферсон да покрие добре неговата зона.
 
„За лагера в Испания за сега са ясни трите контроли – с китайския Джансу, Спартак (Москва) и Динамо (Киев). Търсим още един съперник, тъй като отпадна проверката с Локомотив (Москва). Датите ще се уточнят скоро и ще бъдат пуснати датите и часовете на срещите”, разкри Белчев.

 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки