Иван Василев: Ударите под кръста не са спирали!

Целта пред Локо (Сф) е Първа лига

Иван Василев: Ударите под кръста не са спирали!

Локомотив (София) започна подготовката си за пролетния дял от първенството. "Железничарите" потеглиха с 2 нови попълнения - Алекс Боримиров и Исмаил Тайдер. Очакват се и още както изходящи, така и входящи трансфери.

 

Собственикът на Локомотив Иван Василев бе категоричен, че целта пред отбора е промоция в Първа лига. Същевременно той заяви, че неговият отбор е спирал да получава удари под кръста.

 

“Целта е ясна. Аз съм я поставил още миналата година. Остава да я осъществим. Няма да е лесно, но не е неосъществимо.

 

Тежко е, но се справяме. Можем да се гордеем аз и моят екип, защото правим всичко така, както трябва да е. Няма нещо неизплатено и клубът не дължи една стотинка. Като влезем в Първа лига, имаме план. Не сме спрели да търсим спонсори. Трудно се намират, но се надявам, че ще успеем. В елита защо да не е играем на нашия си стадион? Какъв е проблемът? Мисля, че отговаряме на изискванията. Вечерно време ще играем на "Васил Левски". Но дотогава може да имаме и осветление. Мечтите са големи.

 

Лагер в Италия засега ще има. Всичко е уредено. Проблем са само контролните срещи. Там тече първенство. Надявам се днес да имаме пълната картина и програма. Ако не можем да уредим контроли, преминаваме към план "Б" - Сандански. Трябваше да играем с втория отбор на Милан, но засега се разминаваме. С Варезе и с един отбор от швейцарската Първа лига. Но за момента нямаме потвърждение.

 

Цветан Генков търси отбор в чужбина. Негов личен избор е. Аз съм го канил над 10 пъти. И Романов съм канил, отговор нямам. Всеки търси по-изгодни оферти. Ние не можем да правим грешни стъпки, имаме си бюджет.

 

Локомотив трябва да се върне там, където му е мястото - сред най-добрите. Дали с мен, дали без мен - Локомотив трябва да е в Първа лига. Ще е най-добре това да се случи директно, а не чрез бараж. Битката ще е много тежка. Има още 3 отбора, които се борят за влизане в Първа лига. Ударите под кръста не са спирали. Но оцеляваме. Със сърце, с работа, с подкрепата на нашата публика. Има страшно много локомотивци. Не знам защо идват малко на стадиона. Надявам се да се върнат на стадиона и да подкрепят отбора", коментира Василев.

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки