Стойчо Стоилов: Очаквам в края на януари КАС да ни пусне в Европа

Главният мениджър на ЦСКА е категоричен, че Левски винаги е бил дразнител

Стойчо Стоилов: Очаквам в края на януари КАС да ни пусне в Европа

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов очаква битката с Лудогорец за титлата в Първа професионална лига да не бъде честна. Един от ръководните фактори на “Армията” обяви, че ако “червените” не станат шампиони напролет, то това няма да се дължи на спортно-технически причини.

 

“Винаги има какво още да се желае, когато говорим за селекция. Ние сме максималисти, никога не се задоволяваме с постигнатото. Мисля, че привлякохме трима много качествени футболисти в лицето на Алберг, Жеферсон и Бланко. Надявам се, че с играта си на терена ще докажат класата си. Нуждаем се от още едно-две попълнения, но не на всяка цена. Собствениците ни са изключително амбициозни хора и винаги гледат да се взимат най-добрите футболисти на възможно най-добрата цена. Нашата цел е да побеждаваме Лудогорец на терена. През цялата 2017 година надигравахме разградчани, но до есента не успявахме да ги победим, но причините за това не бяха спортно-технически. Сега сме готови да се борим за титлата. Оптимист съм. Знам, че имаме по-добрите футболисти. Ако не станем шампиони, причината няма да бъде спортно-техническа. Битката за титлата няма да бъде честна.

 

Надявам се, че нещата в БФС ще се променят. Недоволни сме от съдиите. Ние сме най-ощетеният отбор. Щом Михайлов е казал това, да види кой ги натиска тези съдии тогава. Аз не знам един Караманджуков каква позиция има в Лудогорец? Питам, каква длъжност има той? След последния мач за Купата на България срещу нас, подал ли си е оставката?! Не мога да кажа, че съдиите нямат качества. Имат добри отзиви, като свирят в Европа, но явно в България не им се получават нещата. Предполагам, че не е спортно-техническа причината. Има нещо друго, което им пречи. Има натиск. Как е възможно два-три дни преди церемонията Кабаков да не бъде избран за “Съдия на годината”!? Това е показателно как се натискат съдиите. Кой е избрал Съдия №1 тогава?

 

Собствениците ни ще се съберат преди Конгреса на БФС и ще бъде обявена официалната ни позиция. Аз съм работил и играл с Любослав Пенев. Той е един много честен и коректен човек. Това не е тайна, знае го цяла България. Мога да кажа същото и за Боби Михайлов, но това, което виждам като работа от БФС, е, че хората под него спекулират с неговото доверие. Предоверил се е на някои от тях.

 

Левски винаги е бил дразнител за ЦСКА. Изобщо не трябва да се подценява. Няма значение дали организацията, или футболистите в състава на “сините” са на подходящото ниво. Никога не знаеш какъв ще бъде крайният изход в мачовете срещу нас. Мога да кажа от името на ръководството на нашия клуб, че никога не е имало колебание спрямо старши треньора Стамен Белчев. Всичко е било тиражирано от медиите. Изключително доволни сме от неговата работа.

 

Очаквам в края на януари КАС да вземе положително решение по казуса ни с участието в евротурнирите. Няма как Етър да се превърне в дубъл на ЦСКА. Едно е приятелството ми с Балъков, друго си е работата. За базите не мога да ви кажа нищо, защото не съм се интересувал от това нещо. Не мога да ви дам каквато и да е информация. Познавайки Гриша Ганчев обаче, знам, че ще направи най-доброто, което може на този етап, с базите. Виждате какво стана с Панчарево”, заяви главният мениджър на ЦСКА в предаването “Домът на футбола”.

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки