Търнава опитва да си върне Прохазка

Роман още няма нов договор, възможно е да си тръгне лятото

Търнава опитва да си върне Прохазка
Родният отбор на Роман Прохазка - Спартак Търнава опитва да си върне универсалния боец на Левски.
 
Както е известно, договорът на словака със „сините” изтича в края на сезона, а все още текат преговори по преподписването му.
 
Към днешна дата Роман, който през последните години се превърна в един от основните любимци на „синята" агитка, може да преговаря и с други клубове, защото остават по-малко от 6 месеца от контракта му с Левски, пише "Меридиан мач".
 
На „Герена" дори се говори, че Прохазка стяга жилище в Търнава. Родният отбор на словака в момента е начело в местното първенство и със сигурност ще играе в евротурнирите.
 
Припомняме, че още трима футболисти на Левски могат да си тръгнат през лятото като свободни агенти. Става дума за капитана Божидар Митрев, откритието Васил Панайотов и защитника Димитър Пиргов. Последният със сигурност няма да играе повече за Левски, но „сините" правят опити да задържат Митрев и Панайотов.
 
Главният мениджър на клуба Асен Букарев заяви след назначението си, че един от основните му приоритети е именно да поднови контрактите на въпросното каре. Сега, около месец след това, няма развитие по въпроса, освен че е ясно, че Пиргов няма да остане в клуба. Очаква се финалните преговори с Митрев и Панайотов да се проведат след лагера в Малта.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки