РАЗКРИТИЕ: Любо и екипът му прибрали 2 милиона лева от БФС!

Вижте интересни подробности

РАЗКРИТИЕ: Любо и екипът му прибрали 2 милиона лева от БФС!

Бившият селекционер на националния отбор Любослав Пенев и членовете на екипа му са прибрали над 2 милиона лева от заплати по време на неособено успешния си престой, разкрива Блиц.

 

Оказва се, че месечното възнаграждение на Ел Голеадор е било 30 000 лева – космическа сума за родните стандарти. Огромни заплати са получавали и помощниците му.
 
Въпреки пръснатите милиони, „ютията“, за която толкова говореше Пенев, не само не се отлепи от земята, но и пусна котва, която не може да бъде извадена с кран.
 
Интересно е твърдението на Пенев, че щял да дари парите от делото, което води срещу БФС, след като по думите на президента на Славия Венцислав Стефанов банковите му сметки са запорирани.
 
„Нека да върне парите на банките, а не да говори глупости“, призова вчера Стефанов. А Пенев го определи като злобен човек.
 
Насмешка будят и приказките на Ники Илиев, който беше официално представен като член на предизборния екип на Любо. Той щедро обясняваше как ще развива детско-юношеския футбол. По времето, в което Илиев ръководеше ДЮШ на „сините“, така и не успя да подготви нито един футболист за първия отбор.
 
По това време Илиев се прочу, след като прожектира на децата видео от кариерата си на защитник на Левски, за да могат да разберат кой е той.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки