Лудогорец взима максимум двама нови

Безяк и Мешанович сред вариантите за нападател

Лудогорец взима максимум двама нови
Лудогорец засега е прекалено тих на трансферния пазар.
 
Клубът освободи нападателя Жуниор Кишада, но още не е привлякъл нито един футболист. Желанието на треньора Димитър Димитров бе отборът да бъде подсилен с централен нападател, халф и ляв бек. Ръководството на разградчани обаче направи няколко хода, което означава, че броят на взетите по време на зимната пауза ще бъде по-малък, пише "Тема спорт".
 
Очакванията са вече тимът да вземе само двама футболисти, ако не продаде някой. Ако бъде осъществен изходящ трансфер, тогава от Лудогорец ще реагират.
 
Тимът предложи нов договор на капитана Светослав Дяков. Контрактът му изтича през лятото. Преди Нова година нямаше никакви индикации, че той ще бъде удължен. На старта на подготовката обаче самият играч посочи, че поставянето на неговия подпис под споразумението е въпрос на време.
 
Румънският нападател Клаудиу Кешеру пък взе да омеква и вече няма да е изненада, ако остане при орлите и през пролетта. В края на есенния полусезон той даде да се разбере, че не желае да стои резерва. Към него веднага интерес проявиха няколко клуба.
 
Той е в полезрението на Акхисар, Казериспор и Коняспор. И трите клуба даваха по 500 хиляди евро на Лудогорец, за да го имат в редиците си, а обещаваната на футболиста годишна заплата бе 900 хиляди евро. Онзи ден обаче Кешеру разкри, че е получил предложение да преподпише изтичащия си контракт.
 
Варианти пред Лудогорец за нов нападател са бившият играч на клуба Роман Безяк, който в момента е част от втородивизионния германски Дармщад, както и босненецът Ясин Мешанович от словенския Марибор. Цената на последния е 2.5 милиона евро.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки