Ново 20! Китайци отрекоха, че искат Каранга

"Ние имаме невероятен нападател в лицето на Одион Игало. Няма как да купим друг"

Ново 20! Китайци отрекоха, че искат Каранга

 Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга беше спряган за трансфер в Китай, но това явно с категоричност няма да се случи. Родни медии твърдяха, че местният Чанчун Ятай е готов да плати 2.5 млн. евро за бразилеца и дори обявиха трансфера за почти сигурен.


Това предизвика ответната реакция лично на президента на въпросния клуб Лиу Юмин, който обяви информациите като "фалшиви новини" и се възмути от липсата на професионализъм у изданията у нас, изфабрикували новината.


"Пълна липса на професионализъм, публикуване на лъжи и търсене просто на трафик с разпространяване на невярна информация е целият този случай. Разпространяват се фалшиви новини, които влияят на момчетата в отбора. Няма никакъв трансфер", заяви Юмин, а думите му бяха подкрепени и от друг представител на ръководството.

 

"Ние имаме невероятен нападател в лицето на Одион Игало. Няма как да купим друг чужденец на неговата позиция. Имаме и страхотни китайски нападатели. Няма да привличаме никакъв Каранга. Ако се наложи, дори ще съдим изданията, публикували такива долни лъжи", заяви Лиу Джаде от ръководството на Чанчун Ятай.


Така ако Каранга наистина смени клубната си принадлежност, това със сигурност няма да е в китайския клуб, който така яростно отрича такава възможност. Засега се говори за интерес от страна на Бешикташ, но от там решиха да заложат на по-известно име в световния футбол и бразилецът е едва пета опция в плановете им за селекция. Това прави оставането му в ЦСКА повече от вероятно.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки