Сензациите в пресата: Яя Меледже отлага развръзката за Димитър Пиргов

И американци на опашката за Кешеру

Сензациите в пресата: Яя Меледже отлага развръзката за Димитър Пиргов

Сензациите в пресата днес, сряда, 17 януари 2018 година:

 

"Меридиан мач": Яя Меледже отлага развръзката за Димитър Пиргов

 

Сериозен ребус се оказва размяната на играчи, която бе планирана между Левски, Септември и Ботев. На „Герена" трябва да акостира Яя Меледже. Халфът обяви, че повече не иска да играе за „жълто-черните". Той използва вратичката, че 60% от правата му се държат от Румен Чандъров, който е собственик на Септември.



Столичани са готови да го преотстъпят на "сините" с опция за закупуване, но първо трябва да се разберат с „канарчетата". Засега обаче двете страни трудно намират общ език.



От своя страна от Ботев не крият, че искат Димитър Пиргов. Защитникът бе обявен за ненужен от Роси и дори не замина с Левски за лагера в Малта. „Жълто-черните" обаче се надяват да го вземат като свободен агент, ако той се разбере със „сините" да разтрогне по взаимно съгласие. Засега обаче това не се е случило.

 

„Тема спорт”: Томаш умува за промяна на схемата заради Бандаловски

 

 

Старши треньорът на Берое Александър Томаш умува да промени схемата на игра заради новото попълнение Иван Бандаловски. Бандата е десен бек, но във Верея действаше като централен защитник. В отбрана Томаш разполага още с Милен Желев, който е десен краен бранител, левия такъв Леони и централните Иван Иванов, Камен Хаджиев и Павел Виданов. Не е изключено младият наставник на заралии да прибегне до схема с трима в отбрана - Иванов, Виданов, Бандаловски, а като халф-бекове да действат Желев и Леони. Вляво на ариергарда може да бъде използван и ветеранът Веселин Пенев. Въпреки по-голямата бройка защитници Томаш няма да освобождава нито един от тях.

 

"Меридиан мач": И американци на опашката за Кешеру

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки