Сензациите в пресата: ЦСКА връща Меркадо, ако Укра не издържи

Херо излиза срещу бившия си тим Иртиш, Мболи става "командос" и още…

Сензациите в пресата: ЦСКА връща Меркадо, ако Укра не издържи

Сензациите в пресата днес, събота, 20 януари 2018 година:

„Меридиан мач”: ЦСКА връща Меркадо, ако Укра не издържи

Еквадорското крило Кевин Меркадо може отново да облече екипа на ЦСКА-София, макар че напусна „Армията" само преди месец. Това ще се случи при положение, че резултатите от тестовете на португалеца Укра, не са задоволителни. Бившият футболист на Порто е с безспорни качества, които се нравят на Стамен Белчев, но физическото му състояние е притеснително. Той е скъсал кръстни връзки през април миналата година и не е играл футбол близо 10 месеца. Ясно е, че Укра ще е напълно готов за игра след 3 или 4 седмици и няма да вземе участие в днешната контрола с Вихрен. И за да са уверени, че 29-годишният футболист е здрав, то той ще премине множество медицински тестове. Ако се окаже, че резултатите от тях са лоши, то от ЦСКА-София ще направят опит да си върнат Кевин Меркадо. Той е собственост на Гранада, но не попада в плановете на испанците. Еквадорецът бе пред трансфер в Барселона Гуякил, но сделката пропадна и сега реално палачът на Лудогорец от мача в Разград няма отбор, в който да играе. Всичко обаче е условно, тъй като нещата зависят от физическата форма на Укра и резултатите от медицинските тестове.

„Тема спорт”: Херо излиза срещу бившия си тим Иртиш

Димитър Димитров-Херо може да се изправи срещу бившия си отбор Иртиш Павлодар, но като треньор на Лудогорец. Почти сигурно проверката между българския шампион и бившия тим на Димитров ще се играе на 31 януари. По предварителна програма за тази дата разградчани имаха уговорен спаринг с БАТЕ Борисов. Още на първата тренировка на отбора през януари обаче се знаеше, че може да настъпи промяна в мача срещу беларусите. От Лудогорец все още официално не са обявили промяна на съперника, като се очаква това да се случи в близките дни. Разградчани стартираха с победа с 2:0 над румънския Ботошани тази седмица. Днес е втората проверка на тима срещу Шахтьор Донецк, който се готви за осминафиналите си от Шампионската лига срещу Рома. Мачът с украинския гранд започва в 16:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

„Меридиан мач”: Мболи става "командос"
Бившият вратар на ЦСКА Райс Мболи, който дори бе спряган за ЦСКА 1948 преди два месеца, ще продължи кариерата си в Саудитска Арабия. Той подписа договор с Ал Етифак, чийто прякор е "командосите". 31-годишният алжирски национал продължава да трупа нови първенства към своята визитка и те са вече девет. Мболи е играл в Шотландия, Гърция, Япония, България, Русия, Франция, САЩ и Турция, а сега продължава в Близкия изток.
 
 
 
Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Александър Димитров: Илиан Илиев е много голяма личност

"Момчетата работиха много за тази победа", каза селекционерът на младежкия национален отбор

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки