Сензациите в пресата: Фантом пречи на Левски със селекцията

Пропадна идването на Караджов в Пирин, ЦСКА чака още двама на лагера в Испания

Сензациите в пресата: Фантом пречи на Левски със селекцията
Най-интересното от българските медии за днес, 25 януари:
 
„Меридиан мач”: В Левски подозират удари под кръста
 
На „Герена" смятат, че някой им прави мръсни номера със селекцията. Причината за това е пореден отказ, които са получили от една от набелязаните цели. Става въпрос за халф, който е известно име. Първоначално той поискал огромна заплата, но в последствие склонил да дойде на „Георги Аспарухов" и срещу 10 000 евро на месец. От Левски вече били готови с договор, но в един момент получили отказ.
„Някой звъни след нас и ни описва в черни краски", смятат „сините", които се надяват до понеделник да се похвалят с още двама нови играчи. До този момент на „Герена" има само две нови попълнения - Аймен Белаид и Станислав Костов. Първият се завърна на „Герена" след престой в Англия. Костов пък може да се смята за изненада, след като бе спряган за чужбина, но избра Левски.
 
„Тема спорт”: Армейците чакат още двама на лагера
 
ЦСКА очаква поне още две попълнения на лагера в Испания. Армейците продължават с опитите да вземат централен защитник, който да може да играе и като опорен халф. Поне засега клубът не е постигнал окончателна договорка с такъв футболист, макар да имат конкретна опция. По време на престоя в Испания обаче се очаква към червените да се присъедини бранител с търсения профил. Отделно от това ЦСКА желае и още едно крило, въпреки че почти сигурно ще подпише с Андре Монтейро-Укра. 29-годишният португалец в момента е на процедури в Щутгарт, но ще е готов за игра или за последния кръг от редовния сезон, или за първия мач от плейофите. 
Стамен Белчев вече заяви, че очаква ръководството да предложи договор на Укра. Въпреки това клубът се оглежда за още един флангови футболист, който да е по-млад от португалеца. Освен това настоящото ляво крило Енрике е под наем от Атлетико Минейро до лятото и може да не остане на "Армията", така че в ЦСКА мислят в перспектива за този пост. Възможността червените да вземат и трети централен нападател преди началото на пролетния дял поне на този етап е минимална.
 
„Тема спорт”: Марин лекува контузен глезен
 
Защитникът на Ботев (Пловдив) Лазар Марин пропусна спаринга срещу Раднички Ниш. Причината е, че левият бек е получил контузия в глезена. Според лекарския щаб на жълто-черните травмата на играча не е сериозна. Очаква се днес той да поднови тренировки със съотборниците си. Вероятно Марин ще получи игрови минути в утрешния мач срещу украинския Олександрия.
Новото попълнение Димитър Пиргов пък тренираше извънредно снощи. Той не игра срещу Раднички, като дори и не изгледа контролата. Централният защитник се присъедини към лагера на канарчетата вчера. Във вторник бе финализиран трансферът на 28-годишния бранител от Левски. За правата му Ботев плати на сините 30 хиляди лева.
 
„Тема спорт”: Пропадна идването на Караджов в Пирин, Евтимов вариант
 
Пропадна преминаването на вратаря Иван Караджов в Пирин Благоевград. Стражът бе пред раздяла с беларуския Шахтьор Солигорск заради дължими заплати. Ръководството обаче се е разплатило с него и засега той остава. Така Караджов, който у нас пази за последно във Верея, няма да акостира на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Вариант за пост с номер 1 е българин, подвизаващ се в Англия. Според запознати това е стражът на Нотингам Димитър Евтимов. 24-годишният юноша на Чавдар (Етрополе) така и не успява да се наложи в бившия носител на КЕШ и се очаква да се върне у нас след поредица от преотстъпвания на Острова. Наскоро мениджърът му го е предложил на друг роден отбор - Верея. Заралии обаче са отказали да го вземат. Пирин търси усилено вратар, тъй като Благой Макенджиев напусна, за да подпише с Черно море.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки