Агентът на Гомес: В Милан цари пълно безхаберие

Няма как да има резултати в клуб, воден от дилетанти, бесен е Аугусто Парах

Агентът на Гомес: В Милан цари пълно безхаберие
Агентът на защитника на Милан Густаво Гомес - Аугусто Парах разкритикува остро ръководството на "росонерите" и то не само по повод отношението им към играча, а и относно работата им като цяло.
 
„Дори не мога да обясня какво се случва в този офис. Мога да кажа, че клубът преминава през период на огромно безхабери. Надявам се само, че хората, които отново ще могат да вдигнат Милан, ще се появят възможно най-скоро. Ако вземете един играч от трета или четвърта лига и го пуснете направо в Серия А, не се изненадвайте, че той ще направи лошо впечатление.
 
Всъщност, ако ръководството няма високо интелектуално и професионално ниво, необходимо за управлението на великия клуб, е трудно да се очакват добри резултати”, бесен бе мениджърът.
 
„Целият свят на футбола се смее на ситуацията в Милан - играчи, треньори, мениджъри. Шефовете на Бока Хуниорс дойдоха в Италия и донесоха на босовете тук футболна фланелка като подарък, а дори не ги почерпиха с кафе. И това е само началото на преговорите. Можете да си представите как завършиха”, разкри Парах.
 
Той разказа и подробности относно това как са протекли разговорите между двете страни, като информацията си е получил от хората от Бока.
"Те ми казаха, че са предложили 5 милиона, 6 милиона евро за Гомес, а отсреща само са мълчали. Та така не се прави бизнес дори в трета аржентинска дивизия.
 
Същото нещо се случи и когато се обсъждаше прехода на моя клиент във Фенербахче. Милан дори не се съгласява да води преговори. Не разбирам какво се случва. Густаво не играе и по всичко изглежда, че няма и да играе, няма шанс да се изяви. Но това е сегашното положение в Милано - всеки таксиметров шофьор ще ви каже същото”, завърши бесен Парах.

 

Айнтрахт спечели с обрат битката за Европа (ВИДЕО)

Аугсбург падна с 1:3 във Франкфурт

Мениджърът на Ковънтри: Срещаме най-големия клуб в света

„За Манчестър Юнайтед е нормално да играе на това ниво“, смята Марк Робинс

Тен Хаг се прицели във ФА Къп

Вижте какво заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед

Клоп: Имаме шанс, ако спечелим оставащите мачове

„Ливърпул е длъжен да покаже отново глад за победа срещу Фулъм“, смята мениджърът

Гуардиола: Не сме машини

Ерлинг Холанд е под въпрос за полуфинала с Челси

Александър-Арнолд: Ще се раздадем в оставащите мачове

„Нещата не зависят само от нас, но ние ще се постараем“

От Байерн: Гнабри и Сане са под въпрос за Реал

"Имам споразумение с клуба, то е съобщено и е в сила", посочи Тухел

Реал (Мадрид) ще спечели поредното Ел Класико

Вижте подробности

В Испания: Зидан на крачка от Байерн

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки