Юношите на ЦСКА газят в контрола

Тимът до 17 години се наложи с 6:0 над Миньор

Юношите на ЦСКА газят в контрола

Юношите на ЦСКА до 17 години започнаха контролите по време на зимната подготовка с победа. "Армейците" се наложиха над Миньор в Перник с 6:0.

След като няколко от титулярите през есенния полусезон от ЦСКА U17 вече тренират с тима до 19 години, започва изграждането на нов отбор до 17 години, в който ще играят момчета от набор 2001, 2002, а в контролата днес участие взеха и двама нападатели от набор 2003.

В Перник се играха три полувремена по 30 минути и треньорите Добромир Митов и Сашо Борисов дадоха шанс за изява на всички футболисти. Те работят усилено по изграждането на нов състав, който да продължи доброто представяне на ЦСКА U17 през есента, когато червените записаха 11 победи, 3 равенства и 1 загуба.

В събота (27 януари) в комплекс "Царско село" юношите на ЦСКА ще изиграят две контроли срещу Пирин (Благоевград) от 12:30 и 14:00 часа, в които отново треньорите ще пуснат в игра всички момчета. Талантите са доволни от конкуренцията в състава и се раздават максимално по време на тренировките, за да успеят да се преборят за титулярно място през пролетния полусезон. ЦСКА U17 започва с гостуване на Лудогорец в Разград втория дял от Елитната група, а мачът ще се играе в последния уикенд на февруари. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки