Сензациите в пресата: Левски привлича бразилско крило

Верея иска вратар; Започва ревизия на "Герена"

Сензациите в пресата: Левски привлича бразилско крило

Вижте част от заглавията в родната спортна преса днес, 27-ми януари:

"24 часа": Левски привлича бразилско крило

Шефовете на „левски" водят заключителни преговори в София с бразилския нападател Пауло Виктор де Менезеш Мело - Паулиньо. Фланговият футолист е играл за последно в украинския „Зоря" (Луганск).

На връх своя 58-и рожден ден старши треньорът на „Левски" Делио Роси проведе двучасова тактическа тренировка в Малта. Вчера сутринта италианският специа-лест бе разделил своите футболисти отново на две групи - защитници и нападатели. Първият един час работи тактически с бранителите, след което стори същото и с халфовете и нападателите. Освен него рожден ден празнуваха и българският му помощник Тодор Симов, който заедно с преводача и бивш съдия Детелин Баялца-лиев, имат нелеката задача да обяснят на играчите, какво иска италианският специалист от тях. В Малта играчите на „Левски" ще изиграят още три контроли.

"24 часа": Верея иска вратар, станал шампион с Литекс
Верея чака бразилския вратар Венисиус Баривиера, който стана шампион с Литекс през сезон 2010/2011, научи „24 часа". Заралии са отправили конкретна оферта към 32-годиш-ния страж, който има италианско гражданство. За последно Венисиус е пазил в родината си за тима на „Америка де Натал". При негативно развитие на нещата „Верея" има резервен вариант с друг вратар от чужбина.

В първия си контролен мач на лагера в Анталия шестият в първа лига през есента надигра ка-захите от „Атирау" с 2:1.
Синът на фолкдивата Малина - Симеон Мечев, си направи своеобразен подарък за новородената си часове преди проверката дъщеричка, като откри резултата от пряк свободен удар. Малката чаровница е кръстена на известната
си баба. Защитникът на „Верея" Сюлеймани си вкара автогол за 1:1, след което в края на първото полувреме Георги Андонов донесе победата.

Меридиан Мач: Стартират мащабна ревизия на "Герена"

Левски е започнал мащабна ревизия за екипировката, научи "Меридиан Мач". „Сините" шефове са наредили проверка на наличните артикули в складовете си, а след това ще продължат и в клубния магазин. Целта е да се види какво се купува и какво не от привържениците. Според запознати феновете почти не проявяват интерес към анцузите, с които любимците им играят през този сезон. Същото важи и за някои вариации на екипите, освен основният, които бяха поръчани от „Жома".

Както е известно, от това лято Левски ще има нови доставчици за екипите. Първият отбор ще се облича от „Найк", както бе и през сезон 2010/2011 г. Тогава „сините" за последно направиха пробив Европа. След пролетта на 2012 г. обаче смениха американската фирма с „Пума". Школата пък ще носи от есента екипи, които са произведени от италианската фирма „Ереа".

 

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Съдбоносна среща на "Герена"

Вижте подробности

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки