Енрике: ЦСКА привлича само най-добрите (ВИДЕО)

"Армеецът" уверен, че с подкрепата на публиката, всичко е възможно

Енрике: ЦСКА привлича само най-добрите (ВИДЕО)

Бразилецът Енрике Рафаел сподели пред cska.bg, че по време на приятелския мач срещу Спартак Москва атмосферата на терена не е била никак приятелска и и двата тима са се борили като за 3 точки в официален двубой.

 

"Мачът беше приятелски, но на терена не бе много приятелски. Имаше много сериозни влизания и от двата отбора. Все едно играем за 3 точки. Целият отбор се справи отлично", коментира Енрике.



Той разкри, че целият отбор е влязъл в мача с голямо желание и смята, че ЦСКА е успял да противодейства на руския шампион по отличен начин.

 

"Не само аз, а целият отбор влязохме с много голямо желание в този мач. Знаехме, че играем с голям отбор и мисля, че успяхме да им противодействаме и да направим добър мач", заяви кариоката.



Енрике обяви, че вече се е адаптирал към обстановката в клуба и живота в България и усеща по-голяма увереност, а също сподели, че и сънародникът му Жеферсон Телес вече свиква с условията в тима. Относно защитника Енрике заяви, че е момче с голямо сърце, добър човек и доказан футболист, който е дошъл в ЦСКА, за да помогне на отбора да постигне целите си.

 

"Достатъчно съм адаптиран към отбора. Имам много по-голяма увереност. Това ми помага в мачовете. Но трябва още много да работя всеки ден, за да се развивам и да помагам на отбора да печели мачовете", каза Рафаел.



Офанзивният играч обяви, че всички осъзнават какво постигнаха в края на миналата година и са готови за нови предизвикателства. Според него е нормално да има напрежение в клуб като ЦСКА и смята, че с подкрепата на феновете отборът може да излезе победител от всяка ситуация.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки