В Хърватска: Риека с добро впечатление за Божинов

Българинът близо до подпис, решават бъдещето му след лагера

В Хърватска: Риека с добро впечатление за Божинов
Българският нападател е близо до подпис с Риека, след като впечатленията от представянето му до момента в контролата с Валдхоф (Манхайм) и по време на тренировките, са доста добри.
 
Поне така пише вестник Ютарний Лист. 
 
"За българският нападател Валери Божинов, който във вторник изигра първия си мач за Риека, е трудно да се даде отговор за представянето му. Но Божинов със сигурност показа интересни характеристики.
 
От движението между линиите, което му позволява често да бъде в добра позиция и да получава топката, както и някои интересни решения кога да играе със съотборниците. 
 
Освен това физическото му състояние е такова, че той може да достигне задоволително ниво за един месец, точно до започването на първенството. При всички тези детайли сме склонни да заключим, че Божинов е по-близо до подписване на договор с тима", пишат хърватите.
 
Все пак спортният директор реши да отложи този въпрос за след прибирането на отбора в Риека, се казва още за бъдещето на българина.
 
Ситуацията около отбора като цяло не е много добра, тъй като те са на 4-о място в местната елитна дивизия и изостават на 15 точки от лидера Динамо (Загреб), от когото отнеха титлата миналата година.
 
В първите две контролни срещи в Португалия риечани допуснаха две поражения, но клубът изглежда някак лежерен на трансферния пазар.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки